Rockway gr

THERAPY? : Artwork, tracklist και νέο single μέσα από τον επερχόμενο δίσκο Featured

  • Written by 

Oι Τherapy? ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη 15η τους δισκογραφική δουλειά.

O νέος δίσκος φέρει τον τίτλο "Cleave" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου μέσω της Marshall Records.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το δεύτερο single με τίτλο " Wreck It Like Beckett ":

Η tracklist του “Cleave”:
1. Wreck It Like Beckett
2. Kakistocracy
3. Callow
4. Expelled
5. Success? Success Is Survival
6. Save Me From The Ordinary
7. Crutch
8. I Stand Alone
9. Dumbdown
10. No Sunshine

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version