Rockway gr

THE THREE TREMORS: Νέο supergroup από μέλη των Judas Priest, Iced Earth, Jag Panzer και Cage Featured

Οι The Three Tremors είναι ένα καινούριο supergroup, το οποίο το απαρτίζουν οι Tim "The Ripper" Owens (Judas Priest, Iced Earth), Harry “The Tyrant” Conklin (Jag Panzer) και Sean “The Hell Destroyer” Peck (Cage, Death Dealer, Denner/ Shermann).

Το συγκρότημα στις 20 Σεπτεμβρίου σκοπεύει να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο και ομώνυμο άλμπουμ του.

Το εξώφυλλο του δίσκου αποτελεί μια δημιουργία του  Marc Sasso. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μείνετε συντονισμένοι!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το artwork και το tracklist.

Το tracklist του “The Three Tremors”:
"Invaders From The Sky"
"Bullets For The Damned"
"When The Last Scream Fades"
"Wrath Of Asgard"
"The Cause"
"King Of The Monsters"
"The Pit Shows No Mercy"
"Sonic Suicide"
"Fly Or Die"
"Lust Of The Blade"
"Speed To Burn"
"The Three Tremors" (Bonus Track)

Samples από την επερχόμενη αυτή δισκογραφική δουλειά μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Rate this item
(2 votes)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version