ADAM GONTIER: ζωντανά στο Κύτταρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Adam Gontier – η φωνή των Three Days Grace και Saint Asonia θα εμφανιστεί για μια μοναδικη συναυλία στην Αθήνα,στο Κύτταρο live club, όπου θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά τα καλύτερα κομμάτια των Saint Asonia αλλά και τις γνωστές επιτυχίες του από την περίοδο των Three Days Grace, “I Hate Everything About You”, “Animal I have become”, “Never Too late”, “Pain”.

Ο Adam Gontier με την απίθανη δυναμική φωνή του κατέκτησε την καρδιά εκατομμύρια ακροατών παγκοσμίως. Κάθε στίχος ερμηνεύεται με ειλικρίνεια και το πάθος που προσδίδει η βραχνάδα της φωνής του. Οι φωνητικές δυνατότητες του Adam του δίνουν την δυνατότητα να ερμηνεύει με άνεση όλα τα έιδη –  από γλυκές μελωδίες μέχρι δυνατές και έντονες νότες.

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη μια και μοναδική συναυλία του ιδρυτή των Three Days Grace – Adam Gontier στην Αθήνα,στο Κύτταρο.

Bio:
Ο Adam Gontier είναι ένας καναδός τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός, που έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής και κιθαρίστας της καναδικής μπάντας Three Days Grace (1997-2013). Αυτόν τον καιρό είναι ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και ο κύριος συνθέτης των Saint Asonia, έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα σχήματα όπως οι Apocalyptica και οι Art of Dying.

Οι Three Days Grace με έδρα το Τορόντο, σχηματίστηκαν με αρχικά μέλη τον τραγουδιστή Adam Gontier, στα drums και δεύτερες φωνές τον Neil Sanderson, και στο μπάσο τον Brad Walst. Το 2003, στο συγκρότημα προστέθηκε ο Barry Stock ως κιθαρίστας και η μπάντα έγινε τετραμελής.

Οι Three Days Grace έχουν κυκλοφορήσει 6 studio albums, ένα ανά τριετία: “Three Days Grace” το 2003, “One-X” το 2006, “Life Starts Now” το 2009, “Transit of Venus” το 2012, που ήταν και το τελευταίο άλμπουμ των Three Days Grace στο οποίο συμμετείχε και ο Adam Gontier.

Τα πρώτα 3 άλμπουμ έγιναν: τρεις φορές πλατινένια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στον Καναδά, έχουν γίνει δύο φορές  πλατινένια αντίστοιχα από την Music Canada. Η μπάντα έχει ένα μεγάλο αριθμό κομματιών στα τσαρτς των Billboard Alternative Songs και Hot Mainstream Rock Tracks. Πιθανότατα το πιο διάσημο τραγούδι των Three Days Grace, “I Hate Everything About You” έφτασε στο νούμερο 2 του Billboard Alternative Songs. Το επίσημο βίντεο του κομματιού έφτασε τις 186 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Οι Three Days Grace ηχογράφησαν 4 άλμπουμ με τον Adam και κέρδισαν αμέτρητες υποψηφιότητες και βραβεία , καθώς και μια πληθώρα από αφοσιωμένους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο!

Όμως το 2013, ο Adam άφησε την μπάντα, δημιούργησε ένα καινούριο project τους Saint Asonia οι οποίοι κυκλοφόρησαν το πρώτο και ομότιτλο άλμπουμ τους “Saint Asonia”.  Τα διάσημα hits “Better Place”, “Let Me live My life” κατέκτησαν αμέσως τα μεγαλύτερα charts της Βόρειας Αμερικής.

Μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία να ακούσετε τα καλύτερα hits των Three Days Grace, μερικά από τα καταπληκτικά νέα κομμάτια των Saint Asonia, αλλά και τις απίθανες διασκευές του Adam Gontier!

Μοre info:
https://www.facebook.com/mmiconcertagency/
https://www.facebook.com/rockinthebluesevents/

FB event :
https://www.facebook.com/events/1720232494711433/

Σημεία προπώλησης:

Ηλεκτρονικά εισιτήρια
http://mmi.com.cy/#tickets

και από 27/7

EAT METAL RECORDS:ΣΠ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 45,ΕΞΑΡΧΕΙΑ, 213 0378553

SIRENS RECORDS: ΝΙΚΗΤΑΡΑ 14 ΑΘΗΝΑ, 210 3822304

BIG MOUTH: Γρ. ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ 8 ΧΑΛΑΝΔΡΙ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

238