RITA MOSSS & CHRONOBOROS: European tour '18 "Blast-off" party στο Boiler

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

RITA MOSSS/ CHRONOBOROS
EUROPEAN TOUR ‘18
“BLAST – OFF” party – ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΜΑΪΟΥ στο Boiler.
Η εκτόξευση ξεκινάει στις 10!
Προτεινόμενη συνεισφορά – 3 euro
Powered by R.O.U.F.A. records

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήταν να μην πάρει ο κώλος της αέρα… και τώρα ποιος τη φτάνει!;!;

Μετά τη χρυσή επιτυχία του BALKANA NA NA NA NA tour 17’, η Rita Mosss ετοιμάζει βαλίτσες ξανά και χτυπάει κεντρική Ευρώπη. Παρέα της αυτή τη φορά, οι γνωστοί και ως “parnitha ninjas” CHRONOBOROS, σ’ένα ξέφρενο μαραθώνιο που θα διαρκέσει 19 μέρες με 18 live, σκορπίζοντας εμμετική ηχορήπανση σε 10 χώρες!

Και όλα αυτά ξεκινάνε εδώ:

https://www.facebook.com/events/629766110695369

Σφαγή, τσιμέντο και γκλίτερ στο αγαπημένο μας BOILER λοιπόν, Τετάρτη – 9 Μαϊου! 

Η είδοδος θα είναι ελεύθερη με προτεινόμενη συνεισφορά 3 ευρώ! 

Rita Mosss 

Κάποιοι λένε πως είναι η χειρότερη μπάντα που έχουν ακούσει ποτέ. Δε θα διαφωνήσουμε μαζί τους. Δεν έχει σημασία άλλωστε γιατί τους ίδιους καθόλου δεν τους νοιάζει. Όμως, κάπως έτσι δεν ξεκινάει το αυθεντικό Punk; Το γνήσιο, το αλήτικο, το πονηρό, το διαβολεμένο; Δύο τύποι που δεν τους καίγεται καρφί, που παίζουν με την ψυχή τους! Με δυνατά τύμπανα και φαζαριστό μπάσσο. Στοίχοι εύκολοι που σου μένουν και με φωνή που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Γνήσιο πανκ νοιζ ροκ με λίγο γκαραντζίλα και που και που μπλακ μέταλ νορβηγικό. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη 3 αλμπουμάρες: ASS (2012), ΡΙΤΑ ΜΟΣΣΣ (2014) και PERIOD SEX BEFORE VOMIT (2017).

Για συχνή επαφή με το δρομοκαϊτειο, πατήστε εδώ:
https://www.facebook.com/RitaMosss/
https://ritamosss.bandcamp.com/

CHRONOBOROS

Κάτι κουνιέται εκεί πάνω στα βουνά της Πάρνηθας, και δε φαίνεται και πολύ «φιλικό»… Παρ’ όλο που είναι σχετικά « νέοι», οι CHRONOBOROS δε χρειάζονται και πολλές συστάσεις στο εκπαιδευμένο κοινό του ελληνικού underground, μιας και σε λίγο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να βγάλουνε δύο αλμπουμάρες DIALING UP THE CUTTER EP (2015), NO DIRT OR SILVER WILL HAVE US SATED (2017), πραγματοποιώντας παράλληλα, αμέτρητα live σε όλη τη χώρα! Δυναμικό τρίο, που παίζει ένα ιδιαίτερο punk/noise/sludge/math κάτι, το οποίο μπορεί να μην μπορούμε να ονομάσουμε, αλλά σίγουρα θα νιώσετε όταν τους δείτε από κοντά…

Για περισσότερο «τσιμέντο», πατήστε εδώ:
https://www.facebook.com/Chronoboros/
https://chronoboros.bandcamp.com/

304