Rockway gr

STONE SOUR: Νέο video clip μέσα από το "Hydrograd"

Μέσα από το νέο τους album, "Hydrograd", το οποίο κυκλοφόρησε στις 30 Ιουνίου του προηγούμενου έτους, μέσω της Roadrunner Records, οι Stone Sour παρουσιάζουν το official video για το κομμάτι "St. Marie".

Δείτε το video clip παρακάτω:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του δίσκου...

01. YSIF
02. Taipei Person/Allah Tea
03. Knievel Has Landed
04. Hydrograd
05. Song #3
06. Fabuless
07. The Witness Trees
08. Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I)
09. Thanks God It's Over
10. St. Marie
11. Mercy
12. Whiplash Pants
13. Friday Knights
14. Somebody Stole My Eyes
15. When The Fever Broke

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version