LABYRINTH: Νέο live album

Οι Ιταλοί power / progsters Labyrinth εμφανίστηκαν για ένα reunion show στο Frontiers Metal Festival το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Trezzo Sull’ Adda στα τέλη του Οκτώβρη, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του “Architecture of a God“.

Η επανασυνδεδεμένη μπάντα έπαιξε για δεύτερη μόλις φορά στην ιστορία της ολόκληρο το “Return To Heaven Denied”, τον πιο δημοφιλή δίσκο της ο οποίος κυκλοφόρησε το 1998 από την Metal Blade και θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα highlight του power metal των late ’90s.

Η εμφάνιση μαγνητοσκοπήθηκε και θα κυκλοφορήσει από την Frontiers Music Srl. σε μορφή CD / DVD και Blu-ray με τον τίτλο “Return To Live” στις 26 Ιανουαρίου του 2018. Ένα δείγμα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο live video για το κομμάτι “Moonlight”.

Η tracklist του “Return To Live” είναι:

01. Moonlight
02. New Horizons
03. The Night Of Dreams
04. Lady Lost In Time
05. State Of Grace
06. Heaven Denied
07. Thunder
08. Feel
09. Time After Time
10. Falling Rain
11. Die For Freedom
12. In The Shade

Ο κιθαρίστας Olaf Thorsen δήλωσε: “Τα συναισθήματα του να παίζουμε το “Return To Heaven Denied” ήταν ανάμικτα καθώς ήταν κάτι που δεν το κάναμε ποτέ, ούτε καν κατά τη διάρκεια των πολλών περιοδειών που κάναμε το ’98-’99! Είναι ακόμη πιο τρελό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι το πρώτο live show με το νέο μας line up, αλλά όταν είδαμε όλους αυτούς τους ανθρώπους διαφορετικής εθνικότητας να τραγουδούν κάθε ένα από τα τραγούδια μας, νιώσαμε ότι άξιζε τον κόπο. Αξέχαστη στιγμή.”

Οι Labyrinth είναι οι:

Olaf Thorsen – κιθάρες
Andrea Cantarelli – κιθάρες
John Macaluso – drums
Oleg Smirnoff –  keyboards
Nik Mazzucconi – μπάσο

https://www.facebook.com/labyrinthitaly/

217