Οι post punk / garage rockers Repetitor έρχονται στην Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοργανώτρια εταιρεία Made of Stone Productions ανακοίνωσε την έλευση των Σέρβων post punk / garage rockers Repetitor στην Ελλάδα, για τη πραγματοποίηση τριών συναυλιών! Αποτελώντας τους πιο άξιους και ποιοτικούς εκπροσώπους της alternative / garage rock σκηνής της χώρας τους, αλλά και μία διαρκώς αναπτυσσόμενη –σε δημοτικότητα και ποιότητα- δύναμη στον Πανευρωπαϊκό ροκ χάρτη, οι Repetitor έρχονται στην Ελλάδα, στη καλύτερη φάση της μέχρι στιγμής πορείας τους για να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο! Δείτε παρακάτω τις ημερομηνίες και όλες τις λεπτομέρειες:

► Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 – Rover Bar / Θεσσαλονίκη
w/ Elephant Stone (CA)
Event page: www.facebook.com/events/470748586622404

► Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 – Death Disco / Αθήνα
w/ Breath After Coma (GR)
Event page: www.facebook.com/events/1798569217140132

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Προπώληση: 10€
• Ταμείο: 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com)
• Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Αθήνα, τηλ.: 210 3841550, www.rhythmrecords.gr)
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Reload Stores
• Media Markt
• Seven Spots
• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
• Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/death-disco/repetitor-breath-after-coma

► Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 – A.R.M.C.C. / Βόλος
Event page: www.facebook.com/events/1427372997358790


Το garage rock / post-punk τρίο των Repetitor από το Βελιγράδι της Σερβίας, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο υποσχόμενα νεοσύστατα σχήματα της Βαλκανικής χερσονήσου. Με τα δύο albums τους “Sve što vidim je prvi put” (Odličan Hrčak, 2008) και “Dobrodošli na okean” (Moonlee Records, 2012) οι Repetitor απλά σκαρφάλωσαν στην κορυφή των charts, λαμβάνοντας τίποτα λιγότερο από αποθεωτικές κριτικές, ενώ χάρη στα υψηλής ενέργειας live shows τους, δεν άργησαν να διευρύνουν ραγδαία το κοινό τους. Οι Repetitor έχουν παίξει αναρίθμητα shows σε όλα τα μήκη και πλάτη των Βαλκανίων, όπως επίσης και σε Ολλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία και Αυστρία, ενώ έχουν συμμετάσχει σε κάποια εκ των σημαντικοτέρων Ευρωπαϊκών φεστιβάλ (Sziget, Exit, Eurosonic, Waves Vienna & Bratislava, Pohoda, Terraneo, SuperUho, Taksirat κλπ).

Με ιδιαίτερη προσήλωση σε αυτό, δημιούργησαν γρήγορα τον δικό τους χαρακτηριστικό ήχο, που αποτελεί ένα μείγμα heavy rock’n’roll, post-punk και όλων των μουσικών ειδών που παρεμβάλονται αυτών των δύο. Τα τραγούδια τους φέρουν μία γοητευτική πρόσμειξη ήχων και επιρροών, συσκευασμένη σε μία δυναμική, ροκάδικη performance από όλα τα όργανα και τα φωνητικά και ενδυναμωμένη από το ξεχωριστό wall of sound που όλοι μαζί δημιουργούν. Κάθε προσπάθεια να βρεις μία συγκεκριμένη μουσική επιρροή στον ήχο των Repetitors, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη ως και μάταιη, αλλά ένας προσεκτικός ακροατής ίσως αναγνωρίσει ομοιότητες με μία ευρεία γκάμα μουσικών σχημάτων και σκηνών, από τους πρώιμους Mudhoney, τους Šarlo Akrobata, Fugazi, Sonic Youth και Pixies, ακόμη και τους πρώιμους Nirvana, μέχρι τους Black Sabbath ή ακόμη και τους Suicide. Όσο ασυμβίβαστο και άβολο κι αν ακούγεται όλο αυτό, είναι κάτι που οι Repetitor φέρνουν εις πέρας με ευκολία, δημιουργώντας μία εκκωφαντική εμπειρία που δεν θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική απ’ όσο ήδη είναι.

Οι Repetitor αναμφίβολα απότελούν τους πιο άξιους και ποιοτικούς εκπροσώπους της alternative / garage rock σκηνής του Βελιγραδίου. Ίσως να είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια διαπίστωση, όμως φαίνεται πως δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι Repetitor σταθερά ξεκινούν να αποτελούν μέρος ενός κεφαλαίου που ακόμη δεν έχει γραφτεί στην ιστορία της ροκ μουσικής αλλά και τη γενικότερη πολιτιστική παραγωγή του τόπου τους και της Γηραιάς Ηπείρου. Λαμβάνοντας υπόψιν την αναγνώριση και την επιδραστικότητα των οποίων ήδη τυγχάνουν, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το κεφάλαιο αυτό να γραφτεί, αργά ή γρήγορα!

***

LINKS:
• Repetitor: www.facebook.com/repetitorbgd
• Made of Stone Productions: www.facebook.com/madeofstoneprods
• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr

185