ROCK MOUNTAIN FESTIVAL: Αλλαγή στο line-up

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων και όλοι οι εθελοντές του 5ο Rock MountainFestival  θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή τωνNightstalker  Αργύρη, δυστυχώς το αγαπημένο μας συγκρότημα δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας. Ευχόμαστε στον Αργύρη περαστικά! και να γίνει γρήγορα καλά!!!! Λυπούμαστε πολύ που δεν θα τους έχουμε στην παρέα μας αλλά η υγεία προέχει όλων!

Το ραντεβού στο βουνό ΙΣΧΥΕΙ με new entry τους Δε Luckies! Τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ που θα παίξουν για εμας!!!

Rock Mountain festival… your lake view festival

Πιστοί και φέτος στο ραντεβού μας για 5η χρονιά!!!

To 5o Rock Mountain Festival σε περιμένει και φέτος..
Την ίδια ημερομηνία.. 18 Ιουλίου
Στο ίδιο μέρος..  Προφήτης Ηλίας Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων
Την ίδια ώρα.. στις 20:00
Με την ίδια ροκ διάθεση..
και είσοδο… ελεύθερη

Συμμετοχές:
Δε Luckies: Οι Δε Luckies είναι ένα συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2014 στα Ιωάννινα. Ξεκίνησαν προβάροντας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πολύ σύντομα επιχείρησαν επιτυχώς να βγουν στην πόλη. Έκαναν πάρα πολλά live με ιδιαίτερες διασκευές, και σε ακουστικό ύφος και με ηλεκτρικό ήχο, δίνοντας έμφαση στην πολυφωνία και τη μελωδικότητα. Οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως ένα alternative/indie rock συγκρότημα. Πλην των εμφανίσεων στην πόλη έχουν και μουσικές συμμετοχές σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δίνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ένα διαφορετικό τόνο στα επιστημονικά δρώμενα.

Τον Οκτώβρη του 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους digital single με τίτλο Before you go σε μουσική, ενορχήστρωση και στίχους του Αργύρη Τασούλα. Τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφορεί το πρώτο EP της μπάντας με τίτλο “A Glipmse” (Μουσική Αργύρης Τασούλας και Νίκος Φασούλας, – Στίχοι, Ενορχήστρωση: Αργύρης Τασούλας)

Εμφανίζονται ανελλιπώς σε μαγαζιά της πόλης, ενώ ήδη ξεκίνησαν και εμφανίσεις σε άλλες πόλεις.

Tristessa: Η “Tristessa” γεννήθηκε από την πένα του Jack Kerouac πίσω στα ’60s και 30 χρόνια αργότερα αποτέλεσε το όχημα που χρησιμοποίησε ο Billie Corgan για να εκτοξεύσει τους πρώιμους Pumpkins στα ’90s… 27χρόνια μετά πια, επιστρέφει στα πρόσωπα παλαιών και νέων φίλων σε ένα εκρηκτικό underground σχήμα, συνδυάζοντας τον ήχο των 90’s με τα vibes της δεκαετίας του 2010…

Behind the Smokescreen: Οι Behind the Smokescreen ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται στις αρχές Σεπτεμβρίου 2013 στην πόλη των Ιωαννίνων. Το ύφος της μουσικής τους είναι Aggressive Southern Groove, με επιρροές από σχήματα όπως Pantera, Down, Lamb Of God. Τον Ιούλιο του 2014 ξεκίνησαν την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου “Age Of Corruption”  στα NoisyLand Recordings Studios στα Ιωάννινα. Το Mixing and Mastering το ανέλαβε ο Γιάννης «Chief» Στεργίου ( Phase Reverse) και το album κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή τον Μάιο του 2015. Σήμερα οι «Behind The Smokescreen» βρίσκονται στα πλαίσια προώθησης του «Age Of Corruption» και έχουν ξεκινήσει και τις διαδικασίες ηχογράφησης της δεύτερης τους δουλειάς.

Neperia: Οι Neperia είναι μια συμφωνική metal μπάντα που σχηματίστηκε στην πόλη των Ιωαννίνων το Δεκέμβριο του 2009 από μια παρέα φοιτητών. Μετά από κάποιο χρόνο μουσικής ωρίμανσης μέσα από τη σύνθεση μουσικής καθώς και κάποιες σημαντικές αλλαγές στο line up η μπάντα δημοσίευσε το πρώτο της promo το 2012, λαμβάνοντας θετικές κρητικές από τον τύπο (7/10 Metal Hammer). Σήμερα η μπάντα έχει εκπονήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Drawing New Worlds”.

5o Rock Mountain Festival
Τρίτη 18 Ιουλίου 2016
Θέση Προφήτης Ηλίας Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων
Έναρξη 20:00

Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας

258