ICED EARTH: Νέο lyric video μέσα από το "Incorruptible"

Οι heavy metallers Iced Earth θα κυκλοφορήσουν τον διάδοχο του “Plagues of Babylon” και δωδέκατο full-length τους στις 16 Ιουνίου μέσω της Centrury Media Records.

Μέσα από το νέο της πόνημα, με τίτλο “Incorruptible”, η μπάντα μας παρουσιάζει ένα ακόμη κομμάτι, ονόματι “Clear The Way (December 13th, 1862)”.

Απολαύστε το…

“Όλοι μας οι δίσκοι είναι ξεχωριστοί, αλλά έχω ένα πολύ δυνατό προαίσθημα για το “Incorruptible”. Οπότε τον βάζω στην ίδια κατηγορία με το “The Dark Saga” [1996], “Something Wicked This Way Comes” [1998], “Dystopia” [2011],” δηλώνει ο κιθαρίστας και στιχουργός Jon Schaffer.

Σχετικά με το concept του “Incorruptible” συμπληρώνει:

“Ο δίσκος δεν έχει κάποια υπόθεση. Αποτελείται από δέκα ξεχωριστά κομμάτια που δεν αλληλοσυνδέονται. Για παράδειγμα, το “Clear The Way” μιλάει για την τραγική μάχη του Fredericksburg, το “Black Flag” περιγράφει μια ιστορία για πειρατές, ενώ το “Great Heathen Army”, το οποίο ανοίγει και το album, έχει Viking στοιχεία. Ο δίσκος συγκεντρώνει ποικίλα συναισθήματα και είναι πραγματικά καλός!”.

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Incorruptible”, όπως και τα τραγούδια “Seven Headed Whore”, “Raven Wing” και “Great Heathen Army”…

01. Great Heathen Army
02. Black Flag
03. Raven Wing
04. The Veil
05. Seven Headed Whore
06. The Relic (Part 1)
07. Ghost Dance (Awaken The Ancestors)
08. Brothers
09. Defiance
10. Clear The Way (December 13th, 1862)

Οι Iced Earth είναι:
Jon Schaffer – κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά
Brent Smedley – drums
Stu Block – φωνητικά
Luke Appleton – μπάσο
Jake Dreyer – κιθάρα

209