ACCEPT: Πληροφορίες για το νέο τους album

Οι θρυλικοί Accept ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον διάδοχο του “Blind Rage” και δέκατο πέμπτο δίσκο τους στις 4 Αυγούστου, μέσω της Nuclear Blast.

Τίτλος της νέας τους δουλειάς θα είναι “The Rise of Chaos” και σύμφωνα με την μπάντα, θα ακολουθεί την ίδια ηχητική ρότα με τα “Blood Of The Nations”, “Stalingrad” και “Blind Rage”.

“Το “The Rise of Chaos” είναι κάτι που σκεφτόμουν πολύ συχνά. Όπου και να πάμε, υπάρχει μια κρυμμένη και συνάμα ορατή καταστροφή, η οποία αλλάζει το κόσμο όπως τον ξέρουμε. Αυτό που υπάρχει σήμερα, μπορεί αύριο να έχει εξαφανιστεί και είναι κάπως ενοχλητικό, επειδή συμβαίνει σε πολλά επίπεδα και κανείς δεν ξέρει τί έπεται”, σχολιάζει ο κιθαρίστας Wolf Hoffmann.

Ακολουθεί το εξώφυλλο του δίσκου…

To album θα βγει στην αγορά μια μέρα μετά την εμφάνιση των Accept στο φετινό Wacken, όπου έχει ανακοινωθεί ένα special show αποτελούμενο από τρία μέρη. Στο πρώτο, το σχήμα θα παρουσιάσει νέα και παλιά κομμάτια του, στο δεύτερο ο Wolf Hoffmann θα παίξει τραγούδια από το περσινό του album, “Headbangers Symphony”, υπό τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Τσεχίας, ενώ στο τρίτο Accept κι ορχήστρα θα βρεθούν μαζί επί σκηνής!

“Είναι πάντα εντυπωσιακό να βλέπεις πόσο στα σοβαρά παίρνουν την δουλειά τους οι μπάντες και οι καλλιτέχνες στην οργάνωση της δουλειάς τους. Θέλαμε να παρουσιάσουμε κάτι που οι Accept δεν έχουν κάνει στο παρελθόν, και ελπίζουμε να προσφέρουμε ιδιαίτερες στιγμές στους οπαδούς μας”, συμπληρώνει ο Hoffmann σχετικά με το επερχόμενο show.

Οι Accept είναι:
Mark Tornillo – φωνητικά
Wolf Hoffmann – κιθάρα
Uwe Lulis – κιθάρα
Peter Baltes – μπάσο
Christopher Williams – drums

230