HALF GRAMME OF SOMA: Θα ανοίξουν τη συναυλία των Samsara Blues Experiment

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Half Gramme of Soma θα ανοίξουν την πολυαναμενόμενη συναυλία των Samsara Blues Experiment το Σάββατο 27 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club, κάνοντας τη βραδιά… επικίνδυνα heavy!

Οι HGoS δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2011, στην Αθήνα. Συνδυάζοντας heavy rock ήχους με μια μεγάλη ποικιλία από άλλες επιρροές, συστήθηκαν στην εγχώρια σκηνή με συνεχή –και κάθε φορά καλύτερα- live!

Στις αρχές του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο διαδέχθηκε στα τέλη του 2014 το Ep “Marche au Noir”. Από την αρχή του 2015 μέχρι σήμερα αποτελούνται από καινούργια μέλη από την ευρύτερη “Καπνιστική Κοινότητα” που εδρεύει στον 13ο όροφο διάσημης πολυκατοικίας στον Πειραιά.

Τον Μάιο του 2017, το δεύτερο άλμπουμ και πρώτο με την καινούργια σύνθεση και τον φοβερό τίτλο “Groove is Black” θα «προσγειωθεί» για να ταρακουνήσει τον βραχώδη πλανήτη μας με μερικές απόκοσμες μελωδίες.

Ακούστε το “Gloomy Eggplant” και πιστέψτε…

Links:
https://halfgrammeofsoma.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/hgosband/

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-Οι Samsara Blues Experiment, η σπουδαιότερη μπάντα του heavy psychedelic ήχου της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφει στην Αθήνα, το Σάββατο 27 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club, για να μας παρασύρει ξανά σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στα μυστήρια της ανθρώπινης ψυχής!  Christian Peters, Hans Eiselt και Thomas Vedder φέρνουν μαζί και το νέο πολυαναμενόμενο album τους, “One With The Universe”, στη μεγαλύτερη έως τώρα συναυλία τους στην Ελλάδα.

-Εισιτήρια προπωλούνται προς 19 ευρώ (μονό) και 35 ευρώ (διπλό – περιορισμένος αριθμός). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 22 ευρώ.

-Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και το bit.ly/Samsara-tickets

Eπισκεφτείτε το www.fuzzclub.gr για τις προσεχείς συναυλίες και όλα τα τελευταία νέα!

189