SNAKECHARMER: Νέος δίσκος από πρώην μέλη των Whitesnake και Black Sabbath

Οι rockers Snakecharmer θα κυκλοφορήσουν τον διάδοχο του ομότιτλου album τους και δεύτερο κατά σειρά full-length στις 12 Μαΐου από την Frontiers Music Srl.

Τίτλος της νέας δουλειάς του Βρετανικού supergroup είναι “Second Skin” και υπόσχεται να ξυπνήσει στον ακροατή αναμνήσεις από τις παλιές καλές μέρες του rock n’ roll. Συγκριτικά με το debut δίσκο θα είναι πιο hard rock, γεγονός που του δίνει μια φρεσκάδα, χωρίς όμως να χάνει τα στοιχεία της μουσικής των ‘70s.

“Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι οι Snakecharmer σύντομα θα κυκλοφορήσουν το “Second Skin”. Η μπάντα έχει της δική της blues-rock ταυτότητα, με τον Laurie Wisefield και Chris Ousey να έχουν συνεισφέρει σε κάποια πολύ δυναμικά και μελωδικά τραγούδια.

Δουλεύουμε με ένα πολύ δημοκρατικό και συνεργάσιμο τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες φορές υπάρχει πολλή συζήτηση πριν ληφθούν αποφάσεις.

Ανυπομονούμε να βγούμε στους δρόμους και να παίξουμε κάποια από τα νέα μας κομμάτια, μαζί με τα κλασικά μας τραγούδια και να αναδείξουμε το ταλέντο του νέου μας κιθαρίστα Simon McBride”, δηλώνει ο Neil Murray.

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Second Skin”…

01. Sounds Like A Plan
02. That Kind Of Love
03. Are You Ready To Fly
04. Follow Me Under
05. I’ll Take You As You Are
06. Hell Of A Way To Live
07. Fade Away
08. Dress It Up
09. Punching Above My Weight
10. Forgive & Forget
11. Where Do We Go From Here

Οι Snakecharmer είναι:
Chris Ousey – φωνητικά
Laurie Wisefield – κιθάρα
Simon McBride – κιθάρα
Adam Wakeman – πλήκτρα
Neil Murray – μπάσο
Harry James – drums

Περισσότερες πληροφορίες για τους Snakecharmer μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

214