INGLORIOUS: Επιστρέφουν με νέο δίσκο

Οι hard-rockers Inglorious ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον διάδοχο του ομότιτλου debut full-length τους στις 12 Μαΐου μέσω της Frontiers Music.

Μέσα από το νέο της πόνημα, που ακούει στο όνομα “Inglorious II”, η μπάντα μας παρουσιάζει το video clip για το τραγούδι “I Don’t Need Your Loving”.

Δείτε το παρακάτω…

Την παραγωγή και τη μίξη ανέλαβε ο θρυλικός Kevin Shirley (Led Zeppelin, Aerosmith), σύμφωνα με τον οποίο πρόκειται για το καλύτερο Βρετανικό συγκρότημα που έχει δει ποτέ. 

 “Οι Inglorious είναι πραγματικά μια λαμπρή μπάντα! Το νέο album είναι επηρεασμένο από εικονικές rock μπάντες της δεκαετίας του ’70, ξεκινώντας από τα riffs του “Read All About It” και τις όμορφες μελωδίες του επερχόμενου πρώτου single “I Don’t Need Your Loving”, ως το ρυθμικό “High Class Woman” και τη μπαλάντα του “Making Me Pay”. Όλα αυτά τα στοιχεία συνοδεύονται από την ιδιαίτερη και δυναμική φωνή του Nathan James”, δηλώνει ο Kevin Shirley.

Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος σε CD, βινύλιο και deluxe 2CD/DVD, με το τελευταίο να περιέχει ζωντανή εκτέλεση των Inglorious στο Download Festival 2016, καθώς και videos από τα singles “I Don’t Need Your Loving” και “Taking The Blame”. 

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Inglorious II”…

01. I Don’t Need Your Loving
02. Taking The Blame
03. Tell Me Why
04. Read All About It
05. Change Is Coming
06. Making Me Pay
07. Hell Or High Water
08. No Good For You
09. I Got A Feeling
10. Black Magic
11. Faraway
12. High Class Woman

Οι Inglorious είναι:

Nathan James – φωνητικά
Andreas Eriksson – κιθάρα
Drew Lowe – κιθάρα
Colin Parkinson – μπάσο
Phil Beaver – drums

217