Allochiria live @ An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Allochiria “Throes” live album presentation
With very special guest: Sadhus and Blame Kandinsky
Στο An Club (Σολωμού 13, Εξάρχεια, Αθήνα)
Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017
Πόρτες: 21:00
Tιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο full length album “Οmonoia” του 2014, oι Αllochiria επιστρέφoυν στη δισκογραφική δράση με το “Throes”, το οποίο και θα παρουσιάσουν ζωντανά στο AN Club στις 17 Μαρτίου 2017.

H μουσική τους συνδέεται συχνά με συγκροτήματα του post-metal κινήματος όπως Νeurosis, Isis, Cult of Luna και Amenra ενώ η θεματολογία τους αφορά τον άνθρωπο σαν κοινωνικό ον, την διαφθορά που τον χαρακτηρίζει στις σύγχρονες κοινωνίες, την επίπονη ρουτίνα, τις μάταιες δυσκολίες, καθώς και πως αυτό επηρεάζει τον κόσμο γύρω του.

‘Εχουν μοιραστεί την σκηνή με τους Deafheaven, Harakiri for the Sky, Altar of Plagues, Year of no Light, Lumberjack Feedback και παράλληλα πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευρωπαική τους περιοδεία την άνοιξη του 2015, ενώ μεταξύ άλλων έχουν συμμετάσχει και στο Rockstadt Extreme Fest.

To Throes ηχογραφήθηκε στo Illusions Recording Studio και στο Universe Studio, το mastering έγινε στο Sweet Spot Studio, ενώ θα κυκλοφορήσει μέσω τoυ Art of Propaganda label.


***
Οι Sadhus “The Smoking Community” είναι μία μπάντα που από το 2008 μέχρι και σήμερα ταλανίζει και σφυροκοπά κάθε ανυποψίαστο και μη ακροατή, με τις εκκωφαντικές τους live εμφανίσεις… Αργά και μονολιθικά heavy riffs μέχρι αβυσσαλέα ξεσπάσματα δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στο πέρασμα τους. Με ένα δίσκο και ένα split, που απέσπασαν θετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο, και αρκετά live στην Ελλάδα, σιγά σιγά συνθέτουν και τον διάδοχό τους. Το I.P.S. τους σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και οι ίδιοι επενδύουν σε εξοπλισμό ώστε να μεταφέρουν τις studio δουλειές τους πιο πιστά στις live εμφανίσεις τους. Ελάτε να το βιώσετε από κοντά για να γίνεται και σεις μάρτυρες αυτού.

***
Οι Blame Kandinsky είναι ένα μαθκορ κουιντέτο από την Αθήνα που ξεκίνησε στα τέλη του 2012. Τον Δεκέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP με τίτλο “Pink Noise Motel” και τον Γενάρη που μας πέρασε κυκλοφόρησε το πολυαναμενομενο “Spotting elegance in chaos” LP. Ειναί παιδιά δικά μας. Δεν κατηγορούν τον Καντινσκι.

LINKS:
• Allochiria: http://allochiria.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/Allochiriatheband

• Sadhus: https://www.facebook.com/SadhusCommunity
https://sadhus.bandcamp.com/

• BlameKandinsky: https://www.facebook.com/BlameKandinskyBand
https://blamekandinsky.bandcamp.com/

• An Club : http://www.anclub.gr/

308