SIX FEET UNDER: Νέο κομμάτι μέσα από το "Torment"

Μέσα από το νέο, δωδέκατο, full length τους,“Torment” το οποίο αναμένεται στις 24 Φεβρουαρίου από την Metal Blade, οι Six Feet Under παρουσιάζουν το official audio για το τραγούδι “The Separation of Flesh from Bone”.

Ακούστε το παρακάτω…

Ο νέος δίσκος, που διαδέχεται το “Graveyard Classics IV: The Number of the Priest”, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Chris Barnes στα φωνητικά, μαζί με τον κιθαρίστα και μπασίστα Jeff Hughell (Brain Drill) στη σύνθεση της μουσικής και τον drummer Marco Pitruzzella (Brain Drill, Anomalous, Sleep Terror).

“Είμαι τυχερός που έχω δημιουργήσει μια αξιοπρεπή συλλογή από album στην καριέρα μου. Κι αυτό ήταν εφικτό λόγω του ότι συνεργάστηκα με ταλαντούχους συνθέτες και μουσικούς. Η νέα μας δουλειά, “Torment”, για εμένα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία δίσκων. O Jeff Hughell μου παρέδωσε ένα πολύ δυναμικό υλικό, πάνω στο οποίο έγραψα τους στίχους και τα φωνητικά μέρη.

Ξέρω ότι πολύς κόσμος ισχυρίζεται κάθε φορά ότι “πρόκειται για το καλύτερό του δίσκο”, αλλά εγώ δεν πρόκειται να το πω, απλά και μόνο διότι καθένας έχει διαφορετικά γούστα.

Το artwork το επιμελήθηκε ο Septian Devenum κι αντικατοπτρίζει τα μηνύματα που θέλουμε να περάσουμε μέσα από την μουσική μας. Οι στίχοι του κάθε τραγουδιού του “Torment” απεικονίζονται μέσα από ένα μοναδικό έργο τέχνης. Το ίδιο πράγμα κάναμε και στο “Bringer Of Blood”.

Ελπίζουμε ότι όλοι μας οι οπαδοί θα εκτιμήσουν την ομορφιά του”, δηλώνει ο Barnes.

Ακολουθεί το εξώφυλλο, η tracklist του “Torment”, καθώς και το lyric video από το τραγούδι “Sacrificial Kill” που ανοίγει και τον δίσκο…

01. Sacrificial Kill
02. Exploratory Homicide
03. The Separation Of Flesh From Bone
04. Schizomaniac
05. Skeleton
06. Knife Through The Skull
07. Slaughtered As They Slept
08. In The Process Of Decomposing
09. Funeral Mask
10. Obsidian
11. Bloody Underwear
12. Roots Of Evil

630