A BREACH OF SILENCE: Νέο video clip μέσα από το “Secrets”

Οι Αυστραλοί powercore metallers, A Breach Of Silence, ετοιμάζονται να μας παραδώσουν το τρίτο studio album τους στις 24 Φεβρουαρίου μέσω της Eclipse Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, με τίτλο “Secrets”, η μπάντα μας παρουσιάζει ένα ακόμα video clip για το τραγούδι “Broken”.

Δείτε το παρακάτω…



Η παραγωγή του “Secrets” έγινε από τον Fredrik Nordstrom (Bring Me The Horizon, Arch Enemy, In Flames) και μιξαρίστηκε από τον Henrik Udd στο Studio Fredman.

“Το “Broken” γράφτηκε κάτω από συνθήκες κατάθλιψης. Κατά τη διαδικασία σύνθεσης των τραγουδιών, ο μπασίστας μας χώρισε με την κοπέλα του και αυτό τον διέλυσε. Το τραγούδι αντικατοπτρίζει επίσης μια φάση της ζωής μου που είχα τάσεις αυτοκτονίας, ένιωθα ηττημένος και ήμουν μέσα στην κατάθλιψη, λόγω χωρισμού από μια συναισθηματικά βίαιη σχέση. Για ένα μικρό διάστημα στράφηκα στα ναρκωτικά για να ελαφρύνω τον πόνο. Έδιωξα τους ανθρώπους από γύρω μου και σχεδόν ξέχασα πώς είναι να είσαι ευτυχισμένος. Ευτυχώς, χάρη στην υποστήριξη των φίλων και της οικογένειάς μου, κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου και να κοιτάξω μπροστά. Ελπίζω οι οπαδοί μας να νιώσουν όλα αυτά τα αισθήματα, και να μάθουν μέσα από την δική μου εμπειρία… όποια κατάσταση και να βιώνεις, η ζωή μπορεί πάντα να πάει προς το καλύτερο αρκεί να της το επιτρέψεις… ακόμα κι αν νομίζεις πως είναι αδύνατον”, δηλώνει ο κιθαρίστας Mat Cosgrove.

Ακολουθεί το εξώφυλλο, η tracklist του “Secrets”, καθώς και το video clip για το τραγούδι “Falling Away” που ανοίγει και τον δίσκο…

01. Falling Away
02. Ride Or Die
03. Undefeated
04. Secrets
05. Nightcrawler
06. Fair Weather Friends
07. Buzz Killington
08. The Revelator
09. A Better Place
10. Broken
11. Shameless (The Weeknd cover)
12. Dethroned
13. Sugar And Spice



Οι A Breach Of Silence είναι:
Mat Cosgrove – κιθάρα
Kerrod Dabelstein – κιθάρα
Blair Layt – μπάσο, φωνητικά
Rhys Flannery – φωνητικά
Daniel Trickett – Drums

220