OVERKILL: Νέο video clip μέσα από το “The Grinding Wheel”

Οι θρύλοι της thrash ξαναχτυπούν με το νέο full length “The Grinding Wheel”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου από την Nuclear Blast.
Το official lyric video από το τρίτο τραγούδι του δίσκου “Our Finest Hour” μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Ο frontman, Bobby “Blitz” Ellsworth, δηλώνει σχετικά με τον τίτλο της νέας τους δουλειάς:

“Όταν ψάχναμε για τίτλο, σκεπτόμενοι τη λέξη “grind” (άλεσμα), σου έρχεται στο μυαλό κάτι που είναι ανένδοτο και δεν φθείρεται, είτε αυτό είναι ένας παλιός βράχος άλεσης ή κάτι μεταλλικό μέσα από από το οποίο ξεπετάγονται σπινθήρες. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που χρησιμοποιείται σε όλο το πέρασμα του χρόνου. Είναι (μια μεταφορά για να περιγράψεις) μιας καλής ποιότητας δουλειά των Overkill”.

“Στην τελική οι Overkill είναι Overkill. Το σήμα κατατεθέν της μπάντας είναι ότι πάντα θα είναι αναγνωρίσιμη σε κάθε της κυκλοφορία. Για τρεις δεκαετίες είμαστε ενεργοί και πάντα ήμασταν οι Overkill. Οπότε, σίγουρα είναι metal και, όπως πάντα, θα έχει thrash στοιχεία σε συνδυασμό με μελωδία”, συμπληρώνει ο Ellsworth.

Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβαν οι ίδιοι οι Overkill και τη μίξη ο Andy Sneap (Testament, Exodus, Accept). Το artwork επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Travis Smith (Nevermore, Opeth, Soiwork, Death).

Ακολουθεί το εξώφυλλο κι η tracklist του album, όπως και τα lyric video των κομματιών “Our Finest Hour” και “Mean Green Killing Machine”…

01. Mean Green Killing Machine
02. Goddamn Trouble
03. Our Finest Hour
04. Shine On
05. The Long Road
06. Let’s All Go To Hades
07. Come Heavy
08. Red White And Blue
09. The Wheel
10. The Grinding Wheel

175