Beyond Perception, Shatter, Dr. Awkward and the Screws, Order Of The Black Jacket, Chew Gravel στο BUMS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

5 μπάντες της rock και heavy σκηνής ανεβαίνουν στο σανίδι της σκηνής του BUMS με σκοπό να τα σπάσουν όλα, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους (νέα cd, ep κτλ), να γιορτάσουμε γενέθλια, να φαμε τούρτα, να πιούμε και γενικά να περάσουμε καλά!

Beyond Perception
Shatter
Dr. Awkward and the Screws
Order Of The Black Jacket
Chew Gravel

Πόρτες 20:30
Live ξεκινάει 21:00
Είσοδος 4ε με μπύρα
After party με dj set

https://www.facebook.com/events/319387491789527/

Οι BEYOND PERCEPTION δημιουργήθηκαν το 2004, αρχικά ανήκοντας στον χώρο του progressive metal. Μετά την κυκλοφορία της πρώτης ηχογράφησης του συγκροτήματος με την μορφή ενός demo, η μπάντα άλλαξε μουσική κατεύθυνση περνώντας στον χώρο του Sludge stoner metal με περάσματα και στον ήχο του Hardcore.
Η πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος ήρθε το 2008 με τον τίτλο “The Final Descend”.
Ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου με την Casket Music Corpo Records UK και η εκτεταμένη συμμετοχή της μπάντας σε συναυλίες μαζί με μεγάλα εγχώρια και ξένα συγκροτήματα.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 οι BEYOND PERCEPTION κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους με τον γενικό τίτλο “Blood and Whiskey” μέσο της ανεξάρτητης αμερικανικής δισκογραφικής DSN Music.
Το πρώτο video clip στο κομμάτι “Hydra” , όπως και ένα tour του συγκροτήματος στην Ελλάδα, Αγγλία και Ιρλανδία ήρθαν αμέσως μετά.
Τον Απρίλιο του 2014 οι BEYOND PERCEPTION υπέγραψαν με την Turkey Vulture / Bungalo Records Universal Music Group Distribution, κυκλοφορώντας τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο “Anthem For The Wasted” , πυροδοτώντας ένα νέο κύκλο ζωντανών εμφανίσεων.
Οι BEYOND PERCEPTION έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Nightstalker, Rotting Christ Suicidal Angels, Spiritual Beggars, Annihilator, Goran Bregovic, Ava Inferni και πολλά άλλα. Έχουν λάβει μέρος σε δυο αφιερώματα του ελληνικού Metal Hammer διασκευάζοντας Metallica στο “Wherever I May Roam” και Pantera στο “Mouth For War”.
Τον Σεπτέμβριο του 2015, οι BEYOND PERCEPTION ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις της επερχόμενης τέταρτης κυκλοφορίας τους, η οποία αποτελείται από 8 κομμάτια και ονομάζεται “Vital Ground”.

https://www.facebook.com/beyondperceptionofficial/
https://www.youtube.com/watch?v=o9lC6lYx31s

—————————— —————————— ————-
Οι Order Of The Black Jacket είναι ένα μουσικό συγκρότημα με έδρα την Αττική και δημιουργήθηκε το 2014.Οι επιρροές τους διακρίνονται
α)Σε εξωτερικά ερεθίσματα{ ακρόαση μουσικών,βόλτες,ταξίδια]
β]Εσωτερικά ερεθίσματα(ακούσιες εσωτερικές αλλαγές,που συμβαίνουν σε κάθε άνθρωπο και εμείς τις μεταφράζουμε σε νότες.
Έχουμε αρκετά Live στο ενεργητικό μας,κάποια από αυτά μαζί με γνωστές μπάντες όπως’
Sober on Tuxedos,Sulphur Ketamine,Raw in Sect,Mitic Threesome με μία από τις κορυφαίες στιγμές τους την συναυλία τους στον καλλιτεχνικό πολυχώρο Lab2art στο Λουτράκι…
RETREAT-MEDITATE-ATTACK
Μέλη: Kωστής Δέδες : Φωνή Στάθης Ευσταθίου : Κιθάρα Παναής Μουστάκας : Mπάσο Κώστας Χατζής : Ντράμς

https://www.facebook.com/OrderOfTheBlackJacket/
—————————— —————————— —————

SHATTER: είμαστε μια prog μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργηθηκαμε τον Φεβρουάριο του 2016 από τους Γιώργο βιοναζ (κιθάρα και main φωνη) Βασίλη περρακη (κιθαρα) Θοδωρή πιταλιωρακη (μπάσο και 2α φωνητικα) και Νικόλα λουκοπουλο (τύμπανα και 2α φωνητικα)

Επιρροες: opeth, Steven Wilson, dream theater, led zeppelin, toolm porcupine tree

https://www.facebook.com/ShatterBand/
—————————— —————————— —————
Οι Dr.Awkward Αnd The Screws σχηματίστηκαν το 2014 με σκοπό να εκφράσουν την αγάπη τους
για το Rock και τα 70’s δημιουργώντας συνθέσεις επιρρεασμένες από αυτή την εποχή και τον ήχο της.Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕP και είναι έτοιμοι να το παρουσιάσουν με τις live εμφανήσεις τους.Οι Dr Awkward αποτελούνται απο τους Κατσαρό Δημήτρη(φωνή),Γρηγόρη Κωνσταντάρα(μπάσο),Καρποδίνη Θουκυδίδη(τύμπανα) και Γιάννη Αμαριωτάκη και Πυλαρινό Κωνσταντίνο στις κιθάρες

https://www.facebook.com/DrAwkwardandtheskrewz
https://www.youtube.com/channel/UCz0SdVUFzZr_wWKEqu3TU1g
https://drawkwardandthescrews.bandcamp.com/
—————————— —————————— —————

Οι Chew Gravel είναι μία Stoner/Post Rock μπάντα με στοιχεία από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη. Ιδρύθηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στην Αθήνα ενώ μετά από έναν περίπου χρόνο ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με όνομα “Chinook” το οποίο περιέχει πέντε κομμάτια και κυκλοφόρησε στο Internet στις 2 Μαρτίου 2016 αλλά και σε μορφή CD τον Οκτώβριο του ‘16. Αυτόν τον καιρό είναι στο στούντιο για την ηχογράφηση του δεύτερου τους EP με όνομα “Reflection”, το οποίο υπολογίζεται να είναι έτοιμο τον Μάρτιο του ΄17 που θα γίνει και η παρουσίασή του.

Links:
https://www.facebook.com/chewgravelband/
https://soundcloud.com/chew-gravel
https://myspace.com/chewgravel/
https://chewgravel.bandcamp.com/releases

Πόρτες 20:30
Live ξεκινάει 21:00
Είσοδος 4ε με μπύρα

Sponsors :
Hard Music – http://www.hardmusic.gr/
RockinAthens Webzine – http://rockinathens.gr/
Rockway.gr – https://www.rockway.gr/
Music Mash – http://www.musicmash.gr/
RockOverdose.gr – Rock Overdose Music Webzine
Lustradio – http://lust-radio.com/
EvolutionRadio GR – http://www.evolutionradio.gr/

FULL MOON – Rock & Metal Clothing – Accesories
FULLMOON STORE Rock street fashion – https://www.fullmoonstore.gr/

Soundway Studios – http://www.soundway.gr/

149