THE AGONIST: Νέο video clip από το “Five” για τη διασκευή τους στο “Take Me To Church”

Μέσα από την τελευταία δουλειά τους, “Five”, η οποία κυκλοφόρησε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016 από την Napalm Records, οι The Agonist παρουσιάζουν το official video του τραγουδιού “Take Me To Church”, το οποίο αποτελεί διασκευή στο γνωστό κομμάτι του Hozier.

Δείτε το παρακάτω…



Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Mike Plotnikoff (My Chemical Romance, Apocalyptica, P.O.D, Halestorm, Aerosmith, Kiss) στα West Valley Studios, ενώ το mastering το ανέλαβε ο Maor Appelbaum (Faith No More, Yes, Dokken, Fates Warning, Sepultura, Yngwie Malmsteen, Lita Ford, Butcher Babies) στα Maor Appelbaum Mastering studios.

“Ήταν ευχάριστο να ηχογραφούμε ένα cover τραγούδι που είναι τόσο διαφορετικό από το στιλ μας. Αν και το “Take Me To Church” δεν είναι metal, το κομμάτι είναι πολύ σκοτεινό και οι στίχοι γεμάτοι νόημα. Για αυτό το λόγο νοιώσαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να το συμπεριλάβουμε στο δίσκο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να διατηρήσουμε κάποια στοιχεία του τραγουδιού και να αλλάξουμε παντελώς άλλα. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που θα βγούμε για περιοδεία με τους DevilDriver, Death Angel και Winds of Plague στις Η.Π.Α.”, δηλώνει ο κιθαρίστας Danny Marino.

Ακολουθεί το εξώφυλλο, η tracklist του “Five”…

01. The Moment
02. The Chain
03. The Anchor and the Sail
04. The Game
05. The Ocean
06. The Hunt
07. The Raven Eyes
08. The Wake
09. The Resurrection
10. The Villain
11. The Pursuit of Emptiness
12. The Man Who Fell to Earth
13. The Trial
14. Take Me to Church (Hozier cover) (Bonus Edition Only)

192