XANDRIA: Νέο video clip μέσα από το επερχόμενο "Theater Of Dimensions"

Οι symphonic metallers Xandria ετοιμάζονται να μας παραδώσουν το έβδομο full length τους και διάδοχο του “Sacrificium” στις 27 Ιανουαρίου μέσω της Napalm Records.

Μέσα από αυτή τη νέα δουλειά που ακούει στο όνομα “Theater Of Dimensions”, οι Xandria μας παρουσιάζουν το official video clip για το κομμάτι “Call Of Destiny”.

Δείτε το παρακάτω…



“Έπειτα από την κυκλοφορία του “Sacrificium”, βγήκαμε για περιοδεία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε πάνω από 150 εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, σε χώρες με διαφορετικό πολιτισμό που μας ενέπνευσαν σε νέες “διαστάσεις”. Μέσα από τις νέες μας εμπειρίες είδαμε ποιοι πραγματικά είμαστε και πού θέλουμε να κατευθύνουμε την μουσική μας. Μας έκανε ατρόμητους. Μας έκανε να υπερβούμε τα όριά μας για ακόμη μια φορά και αυτό φαίνεται μέσα από το “Theater Of Dimensions”, το οποίο είναι και το πιο ποικιλόχρωμο album των Xandria. Εμπεριέχει τις πιο heavy και συναισθηματικές στιγμές που βιώσαμε μέχρι στιγμής. Για ακόμη μια φορά ο παραγωγός μας Joost Van Den Broek έκανε φαινομενική δουλειά στο να εγκλωβίσει την ατμόσφαιρα των τραγουδιών μας σε κάθε λεπτομέρεια. Ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας…”, δηλώνει η μπάντα.

Guest εμφανίσεις στο “Theater Of Dimensions” κάνουν οι Henning Basse (Firewind), Zaher Zorgati (Myrath), Björn Strid (Soilwork) και Ross Thompson (Van Canto).

Ακολουθεί το εξώφυλλο, η tracklist του “Theater Of Dimensions” καθώς και το τραγούδι We Are Murderers (We All) (ft. Björn Strid)…

01. Where The Heart Is Home
02. Death To The Holy
03. Forsaken Love
04. Call Of Destiny
05. We Are Murderers (We All)
06. Dark Night Of The Soul
07. When The Walls Came Down (Heartache Was Born)
08. Ship Of Doom
09. Ceilí
10. Song For Sorrow And Woe
11. Burn Me
12. Queen Of Hearts Reborn
13. A Theater Of Dimensions



Οι Xandria είναι:
Dianne van Giersbergen – φωνητικά
Marco Heubaum – κιθάρα
Philip Restemeier – κιθάρα
Steven Wussow – μπάσο
Gerit Lamm – drums

251