ANNIHILATOR: Νέο video μέσα από το “Triple Threat”

Μέσα από την επερχόμενη συλλογή “Triple Threat”, οι Annihilator παρουσιάζουν το video της ακουστικής εκτέλεσης του κομματιού “Sounds Good to Me”…

Το “Triple Threat” αποτελεί μια τριπλή -διαφορετική- συλλογή. Το βασικό album θα περιλαμβάνει μια σειρά από ακουστικές εκτελέσεις κλασικών τραγουδιών των Annihilator, από τα μέλη Jeff Waters (φωνητικά, κιθάρα) Aaron Homma (κιθάρα), Richard Hinks (μπάσο), μαζί με τους Marc LeFrance (drums) και Pat Robillard (κιθάρα). Την ηχογράφηση και μίξη ανέλαβε ο frontman του συγκροτήματος Jeff Waters.

Ο δεύτερος δίσκος θα περιέχει ολόκληρο το σετ από το φεστιβάλ “Bang your Head-2016”, που απεικονίζει ακριβώς αυτό για το οποίο είναι γνωστοί οι Annihilator- την σφιχτή, ακριβή, τεχνικά τέλεια και μελωδική thrash metal μουσική τους. Θα έχει επίσης μια αποκλειστική εντος- εκτός σκηνής άποψη των Annihilator, ευγενική παραχώρηση από το αρχείο του Waters που καταγράφει περαιτέρω στοιχεία και πληροφορίες για το συγκρότημα.

“Αυτό ήταν ένα από τα πιο cool πράγματα που έχω κάνει στη σταδιοδρομία μου”, δηλώνει ο Jeff.

“Πέντε ανθρώποι, καθένας με διαφορετικό υπόβαθρο και ταλέντο, να παίζουν παλιά κομμάτια των Annihilator και να ακούγονται σα να είναι ένα”.

“Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μουσικές προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα οι Annihilator. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι πως μπορείς να ξεχωρίσεις το ιδιαίτερο στιλ του κάθε μουσικού και τον τρόπο που όλοι μας συντονιστήκαμε και γίναμε ένα με την μουσική”.

“Αυτή η συλλογή καλύπτει κάποια μελωδικά τραγούδια, συμπεριλαμβάνοντας ένα από το 1984 (όταν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην παρούσα δουλειά δεν είχαν ακόμα γεννηθεί!). Έπρεπε να το κάνω κάποια στιγμή στη ζωή μου… να προκαλέσω τον εαυτό μου και ίσως να δείξω σε κάποιους ότι η μουσική μας δεν είναι μόνο metal και thrash! Rock ‘n’ roll και μπαλάντες μπορούν να συναντηθούν εξίσου στην heavy metal σκηνή”.

“Οι Annihilator είναι ένα κράμα από πολλά μουσικά στιλ. Αυτό ακριβώς έκανα και με τους μουσικούς που επέλεξα σε αυτή τη συλλογή… rockers και metalheads οι οποίοι δημιούργησαν την κληρονομιά των Annihilator”.

Το “Triple Threat” θα είναι διαθέσιμο στις 27 Ιανουαρίου σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων DVD / 2CDs, Blu-ray / διπλό CD και για ψηφιακή μορφή.

Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του “Triple Threat” παρακάτω.

Unplugged: The Watersound Studios Sessions

01. Sounds Good To Me
02. Bad Child
03. Innnocent Eyes
04. Snake In The Grass
05. Fantastic Things
06. Holding On
07. Stonewall
08. In The Blood
09. Crystal Ann
10. Phoenix Rising

Live At The Bang Your Head!!! Festival

01. King Of The Kill
02. No Way Out
03. Creepin’ Again
04. Set The World On Fire
05. W.T.Y.D. (Welcome To Your Death)
06. Never, Neverland
07. Bliss
08. Second To None
09. Refresh The Demon
10. Alison Hell
11. Phantasmagoria
12. Crystal Ann
13. Phoenix Rising

246