FIREWIND: Official video από το επερχόμενο album τους

Οι power metallers Firewind ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το όγδοο full length τους, “Immortals”, στις 20 Ιανουαρίου από την Century Media Records.

Μέσα από τη νέα αυτή η δουλειά, η μπάντα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Ode To Leonidas”, το οποίο επιμελήθηκε η iCODE Team η οποία έχει συνεργαστεί και με τους Kamelot, Devin Townsend Project, Moonsorrow και άλλους.

Δείτε το παρακάτω…



O Gus G., κιθαρίστας κι εγκέφαλος της μπάντας, δηλώνει:
“Το “Immortals” αποτελεί τον πρώτο concept δίσκο των Firewind. Μιας και είμαστε από την Ελλάδα, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να συμπεριλάβουμε στο υλικό μας την ελληνική ιστορία και κληρονομιά. Οπότε σε αυτή τη νέα δουλειά εστιαστήκαμε στη θρυλική μάχη των Θερμοπυλών και της Σαλαμίνας κατά την διάρκεια της 2ης εισβολής των Περσών στην Ελλάδα το 480 Π.Χ. Το artwork επιμελήθηκε για ακόμα μια φορά ο συνεργάτης μας Gustano Sazes και πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει την ενέργεια που προσπαθήσαμε να αιχμαλωτίσουμε στη νέα μας δουλειά – Επικό, δυναμικό, ένδοξο και παντοτινό”.

Παράλληλα με το κλασικό CD και τις ηλεκτρονικές εκδόσεις, το “Immortals” θα είναι διαθέσιμο και σε LP σε 180γρ βινύλιο με αφίσα. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει μια περιορισμένη έκδοση Mediabook CD με εκτεταμένο booklet, bonus κομμάτι και 3 αυτοκόλλητα.

Ακολουθεί το εξώφυλλο κι η tracklist του “Immortals”, όπως και το εναρκτήριο κομμάτι του δίσκου, “Hands of Time”…

01. Hands Of Time
02. We Defy
03. Ode To Leonidas
04. Back On The Throne
05. Live And Die By The Sword
06. Wars Of Ages
07. Lady Of 1000 Sorrows
08. Immortals
09. Warriors And Saints
10. Rise From The Ashes

254