Rockway gr

FATES WARNING: Νέο video clip μέσα από το "Theories of Flight"

  • Written by 

Μέσα από την τελευταία τους δουλειά με τίτλο "Theories of Flight", οι Fates Warning παρουσιάζουν το video clip για το κομμάτι "SOS", σε σκηνοθεσία David Brodsky.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό ο Ray Adler στο, ενώ να υπενθυμίσουμε πως οι Fates Warning θα επισκεφτούν τη χώρα μας στις 12 Φεβρουαρίου του 2017.

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του album.

CD 1
01. From The Rooftops (6:52)
02. Seven Stars (5:33)
03. SOS (4:34)
04. The Light And Shade Of Things (10:14)
05. White Flag (5:20)
06. Like Stars Our Eyes Have Seen (5:13)
07. The Ghosts Of Home (10:31)
08. Theories of Flight (4:00)

CD 2 (Acoustic Bonus Disc):
01. Firefly (3:15)
02. Seven Stars (4:25)
03. Another Perfect Day (3:25)
04. Pray Your Gods (TOAD THE WET SPROCKET cover) (3:45)
05. Adela (JOAQUIN RODRIGO cover) (2:25)
06. Rain (URIAH HEEP cover) (4:03)

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version