GONE IS GONE: Νέο video μέσα από το επερχόμενο full length τους

Οι Gone Is Gone, στους οποίους συμμετέχουν οι Troy Sanders (Mastodon), Tony Hajjar (At The Drive-In), Troy Van Leeuwen (Queens Of The Stone Age) και Mike Zarin, παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι “Dublin”.

Δείτε το παρακάτω…

Το κομμάτι ανήκει στο πρώτο full length του συγκροτήματος, “Echolocation”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιανουαρίου του 2017 μέσω της Black Dune Records και σε συνεργασία με την Rise Records/BMG, ενώ να θυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες είχε προηγηθεί το ομώνυμο EP της μπάντας (review).

Ακολουθεί το artwork και η tracklist του δίσκου…

01. Sentient
02. Gift
03. Resurge
04. Dublin
05. Ornament
06. Pawns
07. Colourfade
08. Roads
09. Slow Awakening
10. Fast Awakening
11. Resolve
12. Echolocation

Αναφορικά με την πηγή έμπνευσης του ονόματος της μπάντας ο Sanders δηλώνει:

“Συζητούσαμε θέματα αδυναμίας και όλα τα πράγματα που κάθε άνθρωπος μπορεί να ταυτιστεί – αγάπη, απώλεια, ζωή, εμπειρίες και ευκαιρείες, καθώς και όλα τα πράγματα που είναι εύθραυστα και αδύναμα. Η φράση “what’s gone is gone” περιγράφει ότι πρέπει να αναθεωρήσει τις ευκαιρείες που του δίνονται και να τις εκμεταλλευτεί στο μέγιστο, να επιβραβεύσει τον εαυτό του και να ολοκληρωθεί στη διάρκεια του χρόνου”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους “Gone Is Gone” μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα τους: www.GoneIsGoneOfficial.com.

265