ADAM SAGAN: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο drummer των White Empress

Ο drummer των White Empress, Adam Sagan, ο οποίος συνεργάστηκε και με τις μπάντες Circle II Circle και Into Eternity, έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο.

Οι συνεργάτες του από τους White Empress, Circle II Circle και Into Eternity έδωσαν τον δικό τους φόρο τιμής και αντίο στον αδικοχαμένο Adam:

White Empress: “Φίλοι, έχουμε πάρα πολύ στενάχωρα νέα να σας ανακοινώσουμε. Ο drummer Adam Sagan έφυγε από τη ζωή. Θρηνούμε για το χαμό του και δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε πόσο άσχημα νοιώθουμε. Ήταν και θα εξακολουθεί να είναι ένα ζωτικής σημασίας μέλος της μπάντας. Τα θερμά συλληπητήριά μας στην οικογένεια και φίλους του. Ήταν θεός στα drums και θα συνεχίσει να είναι”.

Bill Hudson (Circle II Circle): “Δεν το πιστεύω ότι γράφω κάτι τέτοιο… αλλά μόλις έχασα έναν πολύ καλό φίλο. Όταν το άκουσα αρνήθηκα να το πιστέψω, μέχρι που ένας από τους αδερφούς του το ανακοίνωσε. Του είχα μιλήσει πριν από δυο εβδομάδες και ήταν τελείως καλά! Είχε μόλις τελειώσει με την χημειοθεραπεία”.

Stu Block (Iced Earth, Into Eternity): “Μόλις κατέβηκα από την σκηνή άκουσα αυτά τα άσχημα νέα. R.I.P. αδερφέ Adam. Θα ρίξω πολλά δάκρυα για σένα, αλλά η μνήμη σου θα μείνει για πάντα στις καρδιές και στο νου. Σε αγαπώ πολύ αδερφέ μου. Δειπνείς με τους θεούς στην Valhala τώρα. Θα σε ξαναδώ όταν έρθει η ώρα, αδερφέ!”.

230