DEEP PURPLE: Trailer από το επερχόμενο album

Το 20ο studio album τους ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι Deep Purple.

Τίτλος του θα είναι “Infinite” κι αναμένεται να βγει το Φεβρουάριο του 2017 από την earMUSIC, με το πρώτο single να έχει δρομολογηθεί για τις 20 Ιανουαρίου.

Το σχήμα δίνει μια πρώτη (μικρή) γεύση από το νέο δίσκο, μέσω του παρακάτω trailer…

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ian Gillan δηλώνει σχετικά με την διαδικασία σύνθεσης των τραγουδιών:

“Όταν γράφω για τους Deep Purple είναι πολύ διαφορετικό το στιλ από τον τρόπο που δουλεύω με άλλους. Οι Deep Purple είναι ένα ορχηστρικό συγκρότημα. Τζαμάρουμε από το μεσημέρι ως τις έξι κι έπειτα εγώ και ο Roger (Glover, μπάσο) σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να οργανώσουμε και να αναπτύξουμε κάθε τραγούδι. Μετά την ολοκλήρωση των κομματιών, ξεκινάω να δουλεύω πάνω στο το περιεχόμενο των στίχων και τις μελωδίες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεθεωθούμε στη δουλειά όταν ξέρουμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μέσα σε λίγες ώρες. Έτσι δουλεύω με τους Deep Purple. Απλά ανεβαίνω στο πλήρωμα και γράφω στην πορεία”.

Να υπενθυμίσουμε πως οι Deep Purple σχεδιάζουν περιοδεία με support τους Europe στα τέλη του 2017 με στόχο την προώθηση του “Infinite”, η οποία ενδεχομένως να είναι κι η τελευτάια τους, μιας και θα φέρει τον τίτλο “The Long Goodbye Tour”.

183