RHAPSODY: “20th Anniversary Farewell Tour” με τα αρχικά μέλη της μπάντας

Οι Fabio Lione, Luca Turilli, Dominique Leurquin, Patrice Guers και Alex Holzwarth, ανακοίνωσαν την επανένωσή τους με αφορμή την 20η επέτειο της πρώτης τους κυκλοφορίας “Symphony Of Enchanted Lands”.

Η περιοδεία των Rhapsody υπό την ονομασία “20th Anniversary Farewell Tour” θα διοργανωθεί από την Top Link Music.

Ο Turilli δηλώνει: “Είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένος που μαζί με τον Fabio και τους υπόλοιπους φίλους μου θα είμαι μέρος αυτής της ιδιαίτερης εκδήλωσης. Το γεγονός ότι θα παίξουμε θρυλικά τραγούδια όπως το “Wings Of Destiny”, “Beyond The Gates Of Infinity” και “The Dark Tower Of Abyss”, τα οποία δεν ακούστηκαν ποτέ live, είναι και ο καλύτερος τρόπος να για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του δίσκου και ένας λόγος για να ξανασυναντηθούμε για μια τελευταία φορά”.

“Αυτή η αποχαιρετιστήρια περιοδεία σηματοδοτεί για εμένα την λήξη ενός πολύ σημαντικού κεφαλαίου στην μουσική μου καριέρα, μιας και στο μέλλον θα αφοσιωθώ στην σύνθεση κινηματογραφικής μουσικής με την νέα μου μπάντα “Luca Turtilli’s Rhapsody”, καθώς επίσης και σε άλλα εξίσου σημαντικά project”.

“Μην χάσετε αυτό το φανταστικό γεγονός. Θα είναι η τελευταία φορά που θα μπορείτε να μας δείτε όλους μαζί ζωντανά στη σκηνή να παίζουμε τραγούδια των Rhapsody. Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε υπέροχα συναισθήματα και αξέχαστες νύχτες!”.

Ο Fabio συμπληρώνει: “Μαγεία… αυτό είναι που πάντα ήθελα στη μουσική… κι όταν σκέφτομαι αυτήν την υπέροχη και μοναδική ευκαιρία να είμαι ξανά στη σκηνή με τον Luca, Holzy, Dominique, Patrice και να γιορτάσω μαζί τους την 20η επέτειο της μπάντας μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά μαγικό! Μετά από πολλά χρόνια νιώθω ότι έφτασε η στιγμή για να κλείσω αυτή τη σημαντική στιγμή της καλλιτεχνικής μου πορείας παρέα με παλιούς φίλους”.

265