YELLOW DEVIL SAUCE – SUPERPUMA – CHEW GRAVEL @ AN CLUB

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

YELLOW DEVIL SAUCE – SUPERPUMA – CHEW GRAVEL
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.12 @ ΑΝ CLUB!
Έναρξη 10:30 – Είσοδος 7 ευρώ

02 Δεκεμβρίου και ημέρα Παρασκευή στο ιστορικό ΑΝ club στα Eξάρχεια φιλοξενούνται οι YELLOW DEVIL SAUCE, SUPERPUMA και CHEW GRAVEL,τρείς μπάντες με μοναδικό στόχο και σκοπό να διασκεδάσουν όσους τυχερούς θα παρευρεθούν.

Οι Chew Gravel είναι μία Stoner/Post Rock μπάντα με στοιχεία από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη. Ιδρύθηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στην Αθήνα ενώ μετά από έναν περίπου χρόνο ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με όνομα “Chinook” το οποίο περιέχει πέντε κομμάτια και κυκλοφόρησε στο Internet στις 2 Μαρτίου 2016 αλλά και σε μορφή CD τον Οκτώβριο του ‘16. Αυτόν τον καιρό είναι στο στούντιο για την ηχογράφηση του δεύτερου τους EP το οποίο υπολογίζεται να είναι έτοιμο τον Φεβρουάριο του ΄17. Τα μέλη της μπάντας είναι: Γιώργος- Φωνή/Πλήκτρα, Σταύρος-Κιθάρα, Ηλίας-Κιθάρα, Μάρκος-Μπάσο και Γιάννης-Τύμπανα.

Μετά λοιπόν τα “ποστιλίκια” των εξαίρετων αυτών νεανίων την σκυτάλη θα πάρουν οι σχεδόν “ονειροπαρμένοι” superpuma που συνηθίζουν να μπλέκουν την μουσική τους και με άλλες τέχνες με πρωτοστατούσα την 9η τέχνη ,δηλαδή τα comics . Σχέδον κάθε τους κυκλοφορία ακολουθείται απο ένα “βιβλιαράκι” που περιγράφει τις περιπέτειες της μπάντας και καμμιά φορά ξεχωριστά των μελών της , μπλέκοντας αληθινές καταστάσεις με την φαντασία. Τα σκίτσα και η απόδοση των περιπετειών επιμελούνται απο τον κιθαρίστα της μπάντας dannypuma a.k.a. Δανιήλ Γουδέλης. Μπλέκουν την “βρωμιά” του δρόμου με την folk κουλτούρα και το δυνατό rock ‘n’ roll με πειραματικά country, blues, alternative και punk στοιχεία. Η μπάντα αποτελείται απο τους:Crosseyed (vocals), Danny(guitar), Billy (bass), Nodes (drums).

Τέλος την σκηνή θα γεμίσουν με την στιβαρή παρουσία τους οι “κίτρινες διαολόσαλτσες” (yellow devil sauce) ένα έμπειρο τρίο που δεν έχει σταματήσει να τα “σπάει” απο το 1999 μέχρι και σήμερα. Επηρεασμένοι απο την ιστόρικη πλέον σκήνη του seattle και μπάντες όπως οι Nirvana αλλά και οι tool, “ταλαιπωρούν” με μαεστρία τα (μουσικά) οργανά τους και με τα ιδιαίτερα φωνητικά του τραγουδιστή και κιθαρίστα τους και ένα στιβαρό rhythm section “συνοδέυουν” πολλές μπάντες απο το εξωτερικό που έρχονται να επισκεφθούν την χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια. Οι Alex (guitars, vocals), George (drums),T.Sonicwaste (bass) που αποτελούν το lne up των yellow devil sauce υπόσχονται να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα, δηλαδή να περάσουν δυνατά απο την σκηνή με αποτέλεσμα να μην καταλάβεις τι σε “χτύπησε”.

222