Rockway gr

METALLICA: Καταιγισμός video μέσα από το "Hardwired… To Self-Destruct" VOL.2

  • Written by 

Μια μέρα πριν κυκλοφορήσει το "Hardwired...To Self-Destruct", οι Metallica παραδίδουν μαθήματα διαδικτυακού marketing, κυκλοφορώντας τα official video κι από τα 12 κομμάτια του νέου τους δίσκου (συν του bonus track "Lords of Summer")!

Την πρώτη φουρνιά μπορείτε να τη δείτε πατώντας εδώ!

Και συνεχίζουμε με τη δεύτερη παρτίδα...

"Halo On Fire" σε σκηνοθεσία Herring & Herring:

"Murder One" σε σκηνοθεσία Robert Valley:

"Spit Out The Bone" σε σκηνοθεσία Phil Mucci:

"Lords of Summer" σε σκηνοθεσία Brett Murray:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του "Hardwired… To Self-Destruct", όπως και τα video για τα "Hardwired", "Moth Into Flame" και "Atlas, Rise"...

Disc One
01. Hardwired
02. Atlas, Rise!
03. Now That We're Dead
04. Moth Into Flame
05. Dream No More
06. Halo On Fire

Disc Two
01. Confusion
02. ManUNkind
03. Here Comes Revenge
04. Am I Savage?
05. Murder One
06. Spit Out the Bone

Disc Three (Bonus)
01. Lords of Summer
02. Ronnie Rising Medley
03. When a Blind Man Cries
04. Remember Tomorrow
05. Helpless (Live at Rasputin Music)
06. Hit the Lights (Live at Rasputin Music)
07. The Four Horsemen (Live at Rasputin Music)
08. Ride the Lightning (Live at Rasputin Music)
09. Fade to Black (Live at Rasputin Music)
10. Jump in the Fire (Live at Rasputin Music)
11. For Whom the Bell Tolls (Live at Rasputin Music)
12. Creeping Death (Live at Rasputin Music)
13. Metal Militia (Live at Rasputin Music)
14. Hardwired (Live in Minneapolis)

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version