Rockway gr

METALLICA: Δείτε το video του “Dream No More”

  • Written by 

Σε δυο μέρες κυκλοφορεί κι επίσημα το νέο full length των Metallica, "Hardwired...To Self-Destruct" κι όπως έχει ήδη δηλώσει το σχήμα, θα βγουν video για όλα τα κομμάτια του δίσκου.

Ύστερα λοιπόν από τα "Hardwired", "Moth Into Flame" και "Atlas, Rise", το συγκρότημα παρουσιάζει το official video για το τραγούδι "Dream No More".

Δείτε το παρακάτω...

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του "Hardwired...To Self-Destruct"...

Disc One
01. Hardwired
02. Atlas, Rise!
03. Now That We're Dead
04. Moth Into Flame
05. Am I Savage?
06. Halo On Fire

Disc Two
01. Confusion
02. Dream No More
03. ManUNkind
04. Here Comes Revenge
05. Murder One
06. Spit Out The Bone

Rate this item
(1 Vote)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version