Rockway gr

GREEN DAY: Νέο video clip μέσα από το "Revolution Radio"

Μέσα από το νέο τους album, "Revolution Radio", οι Green Day παρουσιάζουν ένα ακόμη video, αυτήν τη φορά για το κομμάτι "Still Breathing"...

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την tracklist του "Revolution Radio", όπως και τα κομμάτια "Bang Bang" και "Ordinary World"...

1. “Somewhere Now”
2. “Bang Bang”
3. “Revolution Radio”
4. “Say Goodbye”
5. “Outlaws”
6. “Bouncing Off the Wall”
7. “Still Breathing”
8. “Youngblood”
9. “Too Dumb to Die”
10. “Troubled Times”
11. “Forever Now”
12. “Ordinary World”

Rate this item
(0 votes)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version