JUDAS PRIEST: Ξεκινούν τον Ιανουάριο οι ηχογραφήσεις για τη νέα τους δουλειά

Ο Richie Faulkner, κιθαρίστας των Judas Priest, στα πλαίσια της συμμετοχής στο σεμινάριο “Making Hard Rock Look Easy”, μίλησε στον Mitch Gallagher, διευθυντή σύνταξης της Sweetwater Productions, σχετικά με το επερχόμενο album του συγκροτήματος.

Αναφερόμενος στον διάδοχο του “Redeemer Of Souls”, ο Richie δηλώνει:

“Δεν ξεκινήσαμε ακόμα την ηχογράφηση των τραγουδιών, παρά μόνο ετοιμάσαμε κάποια demos. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε αρχίσει να υλοποιούμε τη βασική ιδέα που έχουμε για album, του οποίου οι ηχογραφήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε σε περιοδεία το 2018”.

Ο Richie ανακοίνωσε επίσης ότι οργανώνει μια “guitar event” περιοδεία για το 2017. Πιο συγκεκριμένα:
“Είδα αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τα βιολιά μάρκας Stradivarius. Από ό,τι ξέρεις παράγουν την ομορφότερη μουσική που ο κόσμος έχει ακούσει, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι πολλοί τα αγοράζουν ως επένδυση και μετά τα κλείνουν σε ένα θησαυροφυλάκιο τραπέζης. Το ίδιο έχει αρχίσει να συμβαίνει και με τις vintage κιθάρες κι έτσι κανείς πλέον δεν τις ακούει… Οπότε η ιδέα μου βασίζεται σε αυτό το γεγονός: να πάρω αυτές τις κιθάρες έξω από τα θησαυροφυλάκια και να δώσω την ευκαιρία στον κόσμο να τις ακούσει παίζοντάς τες”.

Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω…

257