OBITUARY: Σχεδόν έτοιμο το νέο album

Ο κιθαρίστας των death metal βετεράνων Obituary, Trevor Peres, έδωσε συνέντευξη σχετικά με την εξέλιξη των ηχογραφήσεων του διαδόζου του “Inked In Blood”.

Η συνέντευξη έλαβε χώρα στο Electric Ballroom στο Λονδίνο στις 25 Οκτωβρίου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας της μπάντας “Battle Of The Bays” με τους Exodus, Prong και King Parrot και μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω…

Ακολουθούν αποσπάσματα των δηλώσεων του Trevor:

“Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει γύρω στο Μάρτιο. Μόλις ολοκληρώσαμε τις ηχογραφήσεις, κυριολεκτικά πριν βγούμε για περιοδεία. Σχετικά με τον τίτλο… Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ποιός θα είναι. Νομίζω ότι θα έχει περίπου έντεκα τραγούδια, συμπεριλαμβάνοντας το “Ten Thousand Ways To Die”. Αυτή τη στιγμή ο Joe Cincotta έχει αναλάβει τη μίξη του album στη Νέα Υόρκη και κάθε μέρα μας στέλνει και διαφορετικό υλικό”

“Συγκρίνοντας τη σύνθεση της νέας μας δουλειάς με το “Inked In Blood”, είναι σχεδόν το ίδιο αναφορικά με τον τρόπο σύνθεσης του κάθε τραγουδιού. Έχει γίνει πιο δύσκολο να έρθουμε με κάτι καινούριο, πιασάρικο και μεγάλης διαρκείας. Είναι πραγματικά πολύ παράξενο, ιδιαίτερα μετά από τριάντα και κάτι χρόνια. Είναι ξεκάθαρα δύσκολο. Στην πραγματικότητα, όταν γράψαμε το “Inked In Blood”, ξοδέψαμε τέσσερα χρόνια σύνθεσης, ηχογράφησης και ξανά από την αρχή μέχρις ότου φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα”

221