FORAY BETWEEN OCEAN: Support στους Annihilator

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Oι Foray Between Ocean θα ανοίξουν την συναυλία των Annihilator την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy!

Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία των Foray Between Ocean ξεκινά το καλοκαίρι του 2014 από τον Θέμη Iωάννου και τον Γιάννη Τούσσα να βρίσκονται με όραμα να φτιάξουν μια extreme metal μπάντα που θα συνδύαζε ετερόκλητα στοιχεία.

Με συνοδοιπόρους, άτομα που γνωρίζονταν πολύ καιρό μεταξύ τους, έμπειρους μουσικούς με κοινές μουσικές ανησυχίες, το τελικό line up διαμορφώθηκε πολύ γρήγορα από τους: Γιάννη Τούσσα (Narcosis) στα φωνητικά, το Θέμη “Fad” Ιωάννου (ex. Trendy Hooliguns) στις κιθάρες, το Διονύση “Dion” Χριστοδουλάτο (Sorrowful Angels, ex Chaostar) στις κιθάρες και πλήκτρα, τον Ηλία Μπουζέα (Sorrowful Angels) στο μπάσο και τον Κώστα Μυλωνά (Outloud, Paradox, Sunburst, Mario Frangoulis) στα τύμπανα.

Με αφετηρία ιδέες που ο Θέμης είχε ξεκινήσει να δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, σε συνδυασμό με την καταλυτική συνεισφορά και τις επιρροές των υπόλοιπων μελών, οι Foray Between Ocean κατάφεραν να συνθέσουν έντεκα ακραίες τεχνικές αλλά ταυτόχρονα ατμοσφαιρικές Death metal συνθέσεις που αποτέλεσαν το “Depression Neverending” . H προπαραγωγή έγινε στα στα Human Sushi studios από το Θέμη ενώ οι μίξεις έγιναν στα CFN Recordings Studios από τον Διονύση. Το mastering ανέλαβε ο Brad Boatright (Audiosiege Studios) γνωστός και από τις δουλειές του με Defeater, SUNN O))), Pelican κ.α.

Συνδυάζοντας το ατμοσφαιρικό τεχνικό Death Metal, με συμφωνικά μέρη διατηρώντας την ιδια στιγμή έναν ακραίο, ωμό χαρακτήρα μπορεί να αποτελεί μια “λεπτή ισορροπία” αποδεικνύεται όμως κάτι απόλυτα εφικτό και προκύπτει αβίαστα στο μουσικό σύμπαν των Foray Between Ocean.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τέλη Ιουνίου από την Prime Eon Media και η μπάντα ανυπομονεί να μοιραστεί το extreme metal υλικό της με τον κόσμο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (AΘΗΝΑ)

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€ (έχουν εξαντληθεί)
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€
Tαμείο: 27€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

283