Vive Le Punk Rock Warm Up show w/ The Casualties & The Vile

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Vive Le Punk Rock Warm Up show w/ The Casualties & The Vile
Special guests: ΟΜΙΧΛΗ + ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΣΤΑ
 
Friday 11th of November!
Doors 20:30, Starts 21:00
Damage 13euros
Venue: AN club ‘official’, Solomou 13-15 Athens,Greece
 
The Casualties
O Jorge Herrera (Vocals) το 1990 δημιούργησε τους Casualties στη Νέα Υόρκη και το ’93 ο Jake (κιθάρα) και το ’95 ο Meggers (τύμπανα) μπήκαν στην μπάντα’οπου 3 χρόνια αργότερα ο Rick (Μπάσο) συμπληρώνει το καρέ. Έκτοτε δεκάδες εκατοντάδες συναυλίες έχουν πραγματοποιησει σε ολον τον κόσμο, πράγμα που πιστώνεται στη σκηνική παρουσία τους και την ενέργεια που δίνουν on stage. Σίγουρα η καλύτερη street punk μπάντα που υπάρχει, με 10 άλμπουμ + 8 ακόμη κυκλοφορίες στο ενεργητικό της και το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι λέγεται Chaos Sounds.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν πραγματοποιήσει περιοδίες με μεγάλες μπάντες κ μερικές είναι οι Exploited, GBH, Cockney Rejects, Slaughter and the dogs,English Dogs, Crowbar, Hatebreed,Nekromantix.Την Παράσκευη 11 Νοεμβρίου στην Άθηνα θα είναι το εναρκτήριο live τους για την ευρωπαική τους περιοδεια και το μεγαλυτερο κομμάτι τους θα συνεχιστεί με τους θρυλικους Exploited. Το setlist τους αναμένεται να ειναι φωτια με τραγούδια απο ολη την δισκογραφια τους οπως Punk Rock Love, We are all we have, Riot, Get off my back αλλά και με κάποιες διασκευες!

The Vile
Αγγλικό Hardcore Punk από το Nottingham με μέλη από Varukers, Discharge και Broken Bones. Μεγάλη φυσιογνώμια στο συγκρότημα ειναι ο Rat όπου ήταν τραγουδιστής στους Discharge για αρκετά χρόνια και ιδρυτικό μέλος στους Varukers οπου φαινεταί μετά απο 37 χρονια πανω στην σκηνη να μην χανει το πάθος του για το Punk! Μεγαλυτερες στιγμες των Vile ειναι αναμφιβολα η παρουσια τους στο Obscene Extreme Fest στην Τσεχία, μια περιοδεια στην Γαλλία με GBH, μια περιοδεια τον περασμενο Ιουνιο στην Ιταλια αλλα και το live τους στο warm up Punk & Disorderly Festival του 2014. Προκεται να παιξουν αρκετα κομματια Varukers(!) και φυσικα το αλμπουμ τους Punk Disorder Chaos Destruction!

OMIXLH
Αναδιαμφησβητητα η πιο επιτυχημενη μπάντα punk της Ελλάδας τα τελευταια χρονια με παρουσιες στα ευρωπαικα Punk φεστιβαλ (Rebellion Punk Music Festival, Kill Your Idols Fest κ.α) αλλα και με ευρωπαικες περιοδιες.Αναμενεται νεα κυκλοφορια αρα αναμένονται νεα τραγούδια στο setlist τους στις 11.11 περα απο τα τραγουδια, Θεσσαλονικη, Πανκς Απατσι, Ποσο ακομα, Ομιχλη κλπ .Πάντα στις εμφανίσεις τους ξεσηκωνουν για τα καλα το κοσμο με τα τραγουδια τους δημιουργωντας υπεροχη ατμοσφαιρα με το κοινο να δειχνει να μην τους χορταινει ποτε!

Πεμπτη Καστα
Προκεται για μια νεα σχετικα street punk μπαντα απο τη Θεσσαλονικη με ελληνικο στοιχο και ειναι σαφως επηρεασμενοι απο τους Casualties. Εχουν ηχογραφησει ενα τραγουδι (Για ολα οσα χαθηκαν) με τον τραγουδιστη των Ομιχλη (Λευτερη) και ειναι η καταλληλοτερη μπαντα να ανοιξει το Vive Le Punk Rock Warm up show !

Up the punx!!

Support By:
Κρητικό Καφενείο Αντέστε
HeartBomb Custom Screenprints
Uncle Chroni’s tattoo and body piercing

+Aftershow PARTY Bar Locomotiva (Λοκομοτίβα Μπαρ) !!

288