2 SMOKING BARRELS: Το λένε το ποίημα

Το Σάββατο που μας πέρασε οι 2 Smoking Barrels κουβάλησαν πέτρες βοηθώντας τους Stonebringer.

Στο στούντιο του M-word Web Radio, ο Χάρης “χωνεψαεπιτέλουςταζαπουκαταβροχθισα” Ζερβός και ο Κυριάκος “δενμουαφησεουτεπανσεταοφαταούλας” Παλίλης έγιναν άντρες. Έμαθαν πως πρέπει να φέρονται στο μουσικό “γιαπί”, τι μονωτικό υλικό βάζεις για την υγρασία, πόσα απίδια βάζει ο σάκος που λένε και προσκύνησαν τους Περαιώτες Stonebringer και πάλι. Ακούστε ρε, να ανοίξουν τα αυτιά σας! (θα έπρεπε να αλλάξουν τα κουμπούρια σε μυστρί και ματσακόνι στηρίζοντας την εργατική τάξη επιτέλους!)

LINK

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 4 μ.μ. o Χάρης και ο Κυριάκος παρά τη θέληση τους θα το πουν το ποίημα. Οι πολυταξιδεμένοι progsters POEM θα τους βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα τους κάνουν να απαγγείλουν τους στίχους που θα τους γράψουν επί τόπου. Και αν είμαστε τυχεροί, οι δύο ραδιοεκδικητές θα τα πουν και στο party (δες παρακάτω μη βιάζεσαι), προλογίζοντας έτσι, τους POEM. Συντονιστείτε λοιπόν, στο M-word Web Radio το εν λόγω Σάββατο στις 4 μ.μ. και ακούστε να πάθετε ζημνιά!

FB EVENT

—————————————

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ AN CLUB, NA’ ΟΥΜ, ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΤΙ! ΤΟ 4ο ΕΤΗΣΙΟ 2 ΣΜΟΚΙΝΓΚ ΜΠΑΡΕΛΣ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ (link) ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ/ΤΡΟΛΑΡΕ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΕΚΕΙ (link). 

Για τους φίλους εκτός Αθηνών, θα υπάρχει live streaming από τις 20:15 εκείνης της νύχτας, μέσω του LOCAL STAGE LIVE (πατάτε εδώ), με κόστος εισόδου 2€.
Όσοι πάτε στο πάρτι αυτό, που έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ (δεν πληρώνει για να μπεις όχι, αλλά να βγεις δεν είμαι σίγουρος), θα μπορείτε να αγοράσετε τα παρακάτω.

—————————————

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα (μπλούζες, cd, κονκάρδες, βρακιά, πιπίλες και ότι μπορεί να χωρέσει ο μικρός σας νους)! 

Το Pauls Barbershop, όπως καλά γνωρίζετε ΑΠΑΝΤΕΣ, κάθε μήνα κληρώνει μια μοναδική περιποίηση για έναν ακροατή της εκπομπής! Στο τέλος του Μαΐου λοιπόν, δώρο ξύρισμα κεφαλής (της πάνω μόνο) με φλατσέτα για εσάς τους τεντυμπόηδες που πρέπει να τιμωρηθείτε. Στείλε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αμέσως και τη δική σου συμμετοχή!

——————-

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αυτής επίσης, οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπαίνουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω. Στην πρώτη θέση και με ταχύτητα Usain Bolt, οι Mani Deum!

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Και επειδή στο εξωτερικό ζουν στην άγνοια και δεν έχουν υπόψη τους τους 2 Smoking Barrels, η συνέντευξη με το Σάκη των Rotting Christ ανέβηκε στο YouTube και απέκτησε και αγγλικούς υπότιτλους. Τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην τη δει. Οι παραβάτες θα πυροβολούνται. Οι επιζόντες θα πυροβολούνται ξανά!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Τρίτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

99