Rockway gr

Ιορδάνης Κιουρτσίδης

Ιορδάνης Κιουρτσίδης

THE SLAYERKING: “Tetragrammaton”

Επιστροφή και για τους The Slayerking, την παρέα του φίλτατου Ευθύμη Καραδήμα (Κύριος με κάππα κεφαλαίο πάνω απ΄ όλα – για την ιστορία και την πορεία του στα μουσικά metal δρώμενα αυτού του “πέους που κρέμεται από τα Βαλκάνια” δεν θα αναφέρω τίποτα, αν σου λέει κάτι το όνομα Nightfall δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο), οι οποίοι επανέρχονται με το δεύτερό τους album “Tetragrammaton”, τρία χρόνια μετά το επίσης πολύ καλό (και εντελώς διαφορετικό) debut “Sanatana Dharma”.

WARCODE: “Post - Modern Delusions”

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του debut τους “Vortex Of Chaos” και οι Τρικαλινοί metallers επανέρχονται με το δεύτερο τους album “Post - Modern Delusions”, μια εξαιρετική σε γενικές γραμμές κυκλοφορία που παρουσιάζει μια μπάντα εμφανώς βελτιωμένη τεχνικά όσο και συνθετικά. Και εξηγούμαι.

SCARLET REBELS: “Show Your Colours”

Νέων σχημάτων συνέχεια και εν προκειμένω οι Ουαλλοί hard rockάδες Scarlet Rebels οι οποίοι ντεμπουτάρουν με το “Show Your Colours” μέσω της διαρκώς ανερχόμενης σε ανάλογα ηχοτόπια ROAR! Rock Of Angels Records, ένα καλό σύνολο εύληπτης ψυχαγωγικής μουσικής η οποία αν και δεν πρωτοτυπεί, είναι καλοπαιγμένη και πολύ ενδιαφέρουσα.

MAGNOLIA: “Ta Tjuren Vid Hornen”

Νέο album (το τέταρτο παρακαλώ) και για τους Σουηδούς Magnolia του μπασίστα Ronny Eriksson, συζύγου της φιλενάδας Ελένης Λιβεράκου (που ακόμη να μου βρει μια μιλφάρα με λεφτά που να εκτιμά τους greek lovers εκεί στoυς αρκτικούς κύκλους που βολοδέρνει), μια μπάντα που από το 2013 οπότε και κυκλοφόρησε το debut της “Tank Sjalv”, εξακολουθεί να δρα στα revival πεδία.

EQUILIBRIUM: “Renegades”

Επιστροφή και για τους πολυαγαπημένους μου Γερμανούς power folk metallers Equilibrium με το έκτο album τους “Renegades” και πάλι από την κραταιά Nuclear Blast. Μια μπάντα με εξαιρετική πορεία ως τώρα που απολαμβάνει την καλλιτεχνική εμπιστοσύνη μου από την αρχή.

DARK VISION: “Gruesome Tide”

Οι Αθηναίοι Dark Vision, μια από τις μπάντες του κύματος των ελληνικών exreme σχημάτων που ξεπετάχθηκαν στα mid '90s (κυρίως μετά το ορόσημο “Dead Poem” των Rotting Christ), επιστρέφουν δισκογραφικά αρκετό καιρό μετά την τελευταία τους εμφάνιση (7 χρόνια πριν) με το EP “Ingrowth”.

QUEEN: “Sheer Heart Attack”

Πάλι εδώ αγαπητοί Retroladies (άραγε υπάρχουν;) και Retrogentlemen και σ' αυτό το άρθρο (και στο έντυπο του Retro Planet) και ξεκινώντας να δηλώσω εξ αρχής το πόσο με βασανίζουν οι πρόλογοι και οι εισαγωγές! Ειδικά δε αν πρόκειται να καταγραφούν σκέψεις και εμπειρίες για κάποια από τα λεγόμενα “μεγαθήρια” του rock ήχου συνολικά που επέδρασαν καταλυτικά στην ψυχοσύνθεση του γράφοντος. Για παράδειγμα: Πως να ξεκινήσεις και τι να πρωτογράψεις για τους Βρετανούς Queen;

VERONICA MOSER PRESENTS: “Neurodiversity Fight Back!”

Για να μη χάσεις το τόπι με ορολογίες και γενικεύσεις, το “Neurodiversity Fight Back!” είναι μια συλλογή από noise / ambient θέματα από μια πλειάδα projects που κινούνται σε διάφορα experimental ύδατα και τα οποία συγκέντρωσε η Veronica (ψευδώνυμο tribute στην Αυστριακή extreme pornstar) και επιμελήθηκε την έκδοσή τους συμμετέχοντας και η ίδια, αρχικά σε κασσέτα και εν συνεχεία σε έκδοση ψηφιακού download.

Subscribe to this RSS feed

Template Design © info@DrakontasGraphics.com | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved Rockway.gr 2012

Top Desktop version