WACKEN 2015

Εδώ και 25 χρόνια οι πρώτες μέρες του Αυγούστου -ενίοτε και οι τελευταίες του Ιουλίου- είναι παραδοσιακά και οι μέρες διεξαγωγής του Wacken Open Air.

Έτσι και φέτος, από τις 30 Ιουλίου μέχρι και την 1η Αυγούστου θα βρεθεί στο Wacken πάνω από 70000 κόσμος για το 26ο WOA.

Μαζί με τους νικητές των Wacken Metal Battles που έγιναν στις χώρες που συμμετέχουν φέτος, από τις σκηνές του φεστιβάλ θα περάσουν πάνω από 130 μεγαλύτερα ή μικρότερα ονόματα του σκληρού ήχου. Ξεχωριστές εμφανίσεις θα αποτελέσουν αυτές των Savatage και των Trans-Siberian Orchestra (μοναδική εμφάνιση στην Ευρώπη και για τους δύο) καθώς και το “Rock Meets Classic” – ο Dee Snider, ο Michael Kiske, η Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας και διάφοροι guests.

Παράλληλα παίζουν και διάφορες δραστηριότητες (το παραδοσιακό χωριό των Vikings, fireshows, η υπαίθρια μπυραρία ή ακόμα και η “αγορά”, όπου βρίσκει κανείς βινύλια, Cds, κοσμήματα και πολλά άλλα), για την απίθανη περίπτωση που κάποιος δεν ενδιαφέρεται για καμία από τις μπάντες που παίζουν εκείνη την ώρα σε κάποια από τις σκηνές.

Το line-up που μπορεί να θεωρηθεί από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων και η μοναδική ατμόσφαιρα που έχει συναντήσει όποιος έχει βρεθεί σε φεστιβάλ στην Ευρώπη εγγυώνται πως όσοι προνόησαν να αγοράσουν νωρίς το εισιτήριό τους – δηλαδή στο πρώτο 12ωρο μετά την έναρξη της προπώλησης – δε θα μείνει παραπονεμένος.

Μια ιδέα για τα ονόματα που θα παίξουν φέτος – με εντελώς τυχαία σειρά.

JUDAS PRIEST
SAVATAGE
SABATON
ARMORED SAINT
IN FLAMES
CANNIBAL CORPSE
ANNIHILATOR
CRADLE OF FILTH
NEW MODEL ARMY
AT THE GATES
ROB ZOMBIE
QUEENSRYCHE
THE ANSWER
SEPULTURA
NUCLEAR ASSAULT
KVELERTAK
OPETH
DANKO JONES
EPICA

See you in Wacken, Rain or Shine m/

876