BATTLEAXE: “Power from the Universe”

Τα διαμάντια είναι παντοτινά που λένε, και οι Battleaxe είναι εδώ για να μας το θυμίσουν επανεκδίδοντας το 2ο άλμπουμ τους “Power from the Universe”, 30 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία.

Συγκρότημα της N.W.O.B.H.M. εποχής, που δημιουργήθηκε στις αρχές του 1980, στο Sunderland της Αγγλίας, με 3 Lp, 1 single, 1 live και 1 EP στο ενεργητικό τους.

Το “Power from the Universe” φέτος γίνεται 30 χρονών! Πρωτοεκδόθηκε το 1984 από την Music for Nations και φέτος το επανεκδίδει η Steamhammer η οποία πρόσθεσε και 4 ακυκλοφόρητα κομμάτια τα οποία ηχογραφήθηκαν στα στούντιο της Neat Records. Είναι ένα κλασικό διαμάντι της N.W.O.B.H.M. εποχής το οποίο μετά την έκδοσή του έδωσε την ευκαιρία στους Battleaxe να περιοδεύσουν στο πλάι των Saxon.

Σίγουρα για τους λάτρεις αυτού του είδους αλλά και του Hard Rock, αυτός ο δίσκος δεν θα πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη.

484

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.