GALLOWER: “Witch Hunt is On”

Πιτσιρικαρία που ζει το όνειρο, γεμάτη ένταση, ορμόνες και οίστρο για δουλειά και δημιουργία είναι το τρίο Gallower από την Πολωνία.

Μόλις πριν λίγο καιρό εμφανίστηκαν στο μεταλλικό στερέωμα με αυτήν εδώ την κασετούλα ονόματι “Witch Hunt is On” και σπέρνουν τον τρόμο στις μάγισσες που κυνηγούν και τον πόνο στους σβέρκους μας με την καταπληκτική δουλειά που κάνουν.

Black Thrash με πολλές εμπνεύσεις από Celtic Frost, πρώιμα Kreator, Aura Noir, Destruction και παγωμένο όσο και μια απολαυστική μπίρα. Το instrumental intro σε μπερδεύει λίγο με την επικότητα που το κατακλύζει αλλά με το που μπαίνει το “King of the Ashes” καταλαβαίνεις ότι για τα υπόλοιπα έξι κομμάτια θα σε πάει αίμα!

Καταιγιστικές ταχύτητες χωρίς σταματημό, οίκτο και έλεος από τα τύμπανα, παγωμένο ύφος και κοφτερά ξυρίσματα της εξάχορδης και φωνή εξοργιστικά σάπια, προερχόμενη από τα βάθη του Άδη.

Θα περιμένω σίγουρα και μια πιο ολοκληρωμένη δουλειά από τους Πολωνούς αλλά ετούτη εδώ η κασέτα δεν χρειάζεται στυλό ή μολύβι για να την γυρίσεις πάλι στην αρχή…. την ακούς ολόκληρη ξανά και ξανά!

479

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.